Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. Nikos_Mpl

    Nikos_Mpl

    Global Moderators


    • Πόντοι

      4

    • Δημοσιεύσεις

      16.080


  2. R_Bachman

    R_Bachman

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.365


  3. chocbhed_6630

    chocbhed_6630

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      2.013


  4. pluss

    pluss

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      795


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 29/11/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. @sharky1981 Ολα χανουν τα προσωπα κ το δερμα , μερα νυχτα , μολις κανεις ζουμ φωναζει ψηφιακη φαση , μονο σε raw το γλυτωνεις κ σε καμια gcam την οποια ομως εχει μονταρει χρηστης που γνωριζει . να ειναι μοντα δηλαδη ! ενα κομματι απο την ασχημη φατσα μου στον καθρεπτη της τουαλετας με iso 1000 κ οσο crop παει,κανονικα ειναι πολυ καλες εικονες,εγω παραμενω ασχημος , το κινητο ειναι το realme gtmaster edition . μια ανωτερη συσκευη θα τα παει λιγο πιο καλα κ jpeg και raw , το οτι θα χασει κ αυτη απο το raw ειναι δεδομενο , το οτι θα παστελωσει κ θα βγαλει ψηφιακη χροια επισης ειναι δεδομενο , κ το κανουν κ μερα ,μιλαμε για προσωπα δερμα!!!! υ.γ και το sammy καλο ειναι βραδυ χωρις ai , απλα σου δινει την πολυτελεια με ai να βγαζει πολλα που κρυβονται στο σκοτος ! δεν ειναι κακο αυτο , απλα δεν το επιλεγεις . το 1plus εαν δεν κανω λαθος εχει χρωματικα συνεργαστει με μια γερμανικη εταιρεια που βγαζει μηχανες μεσαιου φορμα , ετσι δεν ειναι ; την hasselblad , η οπως λεγετε ! οποτε θα ειχε ενδιαφερον να δουμε κ ημερησιες κοντρα στο s21u , αυτες παραπανω πχ μου αρεσαν πολυ , κολακευτικες κ ομορφες του 1plus σε σχεση με το sammy .
    1 point
  2. Πρώτη παρατήρηση είναι ότι για άλλο διάστημα ρωτάς στο 1ο post και για άλλο στο 2ο. Στην ουσία τώρα, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια σε καλύπτουν για 6 μήνες μετά το 2ο. Λόγω της μετάλαξης D, αποφάσισαν να "συστήσουν", αρχικά, τη 3η δόση, μετά τους 6 μήνες και τελευταία συζητάνε ότι πρέπει να είναι υποχρεωτική και ανοίγουν την πλατφόρμα από τους 5,5 μήνες. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι ο εμβολιασμένος με τη 2η δόση πρέπει να κάνει rapid ή οτιδήποτε άλλο μέχρι να κάνει την 3η.
    1 point
  3. Μα απάντησα και σε αυτό, δεν αλλάζει κάτι στην ισχύ του προηγούμενου εμβολιασμού. Το υπάρχον πιστοποιητικό σου ισχύει, τουλάχιστον μέχρι να οριστεί κάποια ημερομηνία λήξης.
    1 point
  4. Είναι κανονικό σταθερό πακέτο. Το αγοράζεις όσες φορές θέλεις. Δεν θυμάμαι να έχει όριο. Μάλλον θα καταργηθεί από 17 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις.
    1 point
  5. Οι συζήτηση για το mouse κτλ μεταφέρθηκαν στο γενικό θέμα μιας και εδώ συζητάμε μόνο για τη συσκευή του τίτλου.
    1 point
  6. Σε μένα είχε γίνει κανονικά η πληρωμή μέσω paypal, αλλά στο αμέσως επόμενο βήμα εμφάνισε σφάλμα η εφαρμογή και όταν πήγα να επαναλάβω τη διαδικασία φαινόταν σαν να μην είχα πληρώσει. Ευτυχώς, μετά από κανένα εικοσάλεπτο, μου ήρθε SMS από την τράπεζα ότι ακυρώθηκε η χρέωση. Επίσης, όσες φορές κι αν επέλεξα πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, πάντα εμφάνιζε σφάλμα πριν καν πληκτρολογήσω τον αριθμό της κάρτας μου. Στην παρούσα φάση, για όποιον θέλει eSIM, η επίσκεψη σε κατάστημα είναι μονόδρομος.
    1 point
  7. Εδώ είσαι, πρόχειρες βέβαια: Πρώτα το s21 ultra 2 με ΑΙ και 2 χωρίς ΑΙ και μετά το 9 pro αντίστοιχα με και χωρίς ΑΙ: One plus 9 pro
    1 point
  8. Χαχα, αν είσαι από παλιά εδώ, θα ξέρεις τι έχει συμβεί στο συγκεκριμένο θέμα. Αν δεν ξέρεις, ναι έχουν γίνει αίσχη που πραγματικά δε θέλει κανείς να θυμάται, φόρουμ είμαστε και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον αλλο οπότε η χαλάρωση κανόνων, εφόσον βοηθάει, ίσως είναι κάτι που χρειάζεται. Όσο για το θέμα μας , θα βγάλω αν και δε θέλω να ανεβάσω τα παιδιά μου ( γιαυτό τα έβαλα και μακρινές πλάτη) οπότε μόλις βγω καμία βόλτα θα το κάνω, κυρίως το επόμενο σκ Γιαυτό θα εισηγηθω μια χαλάρωση σε τέτοια θέματα, μια κουβέντα που θα βοηθάει με πληροφορίες και λίγη ανάλυση δε βλάπτει πιστεύω. Ποτέ δεν είχα παρωπιδες εξάλλου, απλά μπήκαν αυστηροι κανόνες μέχρι να φτιάξει.. Όσο για τις φώτο, στο γήπεδο ήταν βορρά με νότο, στο σπίτι ήταν προς βορρά και λίγο δυτικά. Θα βγάλω κι άλλες. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Xperia 1iii, αλλά λόγω χαμηλής τιμής πήγα στο one plus.
    1 point
  9. εδω μια συγκριση σε ζουμ, μιας και το s21 ultra εχει native σε 3x & 10x, εβγαλα στα native και των 2, (3 στο ενα κινητο και 3,3 στο αλλο, αλλα και στο 10 ωστε να δουμε ποση διαφορα εχει το ενα με το αλλο). στο ΟΡ εβαλα με ΑΙ και HDR ενεργο και κλειστο αντιστοιχα (2η και 3η φωτο) Ομοιως στο 10x στο ΟΡ εβαλα με ανοιχτο και κλειστο ΑΙ και HDR γιατι δεν ξερω πως τα διαχειριζεται.
    1 point
  10. παιδες καλο θα ηταν να μην κανουμε τετοια αναλυση εδω, εκτος αν θελετε να το ξανα δουμε στα πλαισια τηε βελτιωσης της καταστασης οπου οποιαδηποτε εποικοδομητικη συζητηση, χωρις υπερβολικες αναλυσεις και ορολογια, ισως βοηθαει. καποτε τετοιες συζητησεις ηταν λογος για αγριους καυγαδες και γιαυτο απαγορευτηκαν. Στο παραπανω θεμα θα ελεγα να υπολογισετε και το One plus 9 pro που δινει καλα αποτελεσματα για την τιμη του. Επισης η samsung εδωσε/δινει (δεν ξερω ακριβως) εφαρμογη που δινει raw αρχεια με πολλες συνατοτητες για s21. Μιας και πηρα ΟΡ 9 pro σας παραθετω ενα μινι συγκριτικο. Επειδη το ΟΡ δεν το ξερω καλα εβγαλα παραπανω φωτογραφιες με ανοιχτο και κλειστο ΑΙ στο ζουμ και τα συμπερασματα δικα σας: αρχικα απλες φωτο στο αυτοματο: εδω σε full Αναλυση, 108 και 50ΜΡ αντιστοιχα
    1 point
  11. ο τιτλος του αρθρου απλα....γραφικος....
    1 point
  12. Ρε παιδιά καταντάει κουραστικό την κάθε βλακεία, της κάθε εταιρίας, να την βάζετε σαν τίτλο σε άρθρο και μάλιστα τεχνολογικό, άκου εκεί σχεδίαση από άλλο σύμπαν? δηλαδη πραγματικά τώρα τι το εξωσυμπαντικό έχει από το προηγούμενο μοντέλο ή από αλλά που κυκλοφορούν τόσα χρόνια?
    1 point
  13. Και εγώ το έχω ακόμα. Μια χαρά σε όλα του. Ελπίζω να το πάρουμε το 11. Θα δείξει.
    1 point
  14. Για χειρονομίες βαλε το Fng, πολυ ανώτερο από της μαμάς και δουλεύει μια χαρά με τον nova
    0 points
  15. Αν έχει πάει άπατο, είναι πιθανόν αύριο να έχουμε countdown με ομιλία και data, λογικό αυτή τη φορά. Μακάρι δηλαδή.
    0 points
  16. Σε υπέρ ευχαριστώ... Επίσης αν ξέρει κάποιος... Αν βάλεις κατά τη διάρκεια της κλήσης να ανοίγει το Bluetooth η λογική δεν λέει πως όταν θα τελειώσει η κρίση θα πρέπει να κλείσει και το Bluetooth; έβαλα αυτή τη ρουτίνα όπως την περιγράφω στην εικόνα και ενώ μου ανοίγει το bluetooth κατά την κλήση οταν τελειώνει η κλήση δεν κλείνει το Bluetooth( δοκίμασα τη συγκεκριμένη ρουτίνα χωρίς άλλες ρουτίνες και δούλεψε κανονικά Αν προσθέσεις και άλλες συμβαίνει αυτό που περιγράφω παραπάνω).. Έχει τύχει σε κάποιον; Μήπως είναι bug;
    0 points
  17. ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι γκρινιάζω ? Σου έγραψα για τα 42€ για να σου δείξω ότι είμαστε φανατικός πελάτης. 3-4€ το countdown επί 12 μήνες, μας κάνει max 48€. ΥΓ. Γκρινιαξα, για αυτό που έγινε με τις 15 ημέρες. Ήμουν από τους πρώτους (09.15) που το πήραν αλλά η εταιρεία δέχθηκε την επιχειρηματολογία μου και με κάλυψε με το παραπάνω.
    0 points
  18. Δεν θα έχεις πρόβλημα να κλείσεις ραντεβού με το εμβόλιο που είχες κάνει εκείνες τις μέρες. Δεν χρειάζεσαι τεστ. Η 3η δόση θεωρείται ακόμη συνιστώμενη και όχι υποχρεωτική. Άλλωστε, από τα 90.000 εμβόλια που γίνονται κάθε μέρα τελευταία, τα 60.000 περίπου είναι για 3η δόση.
    0 points
  19. Εγώ ένα χρόνο το έχω και είναι μια χαρά η μπαταρία.
    0 points
  20. Για να το έχει κάποιος πάνω από 2 χρόνια λίγο δύσκολο , καθώς τόσο περίπου κυκλοφορεί.Εγώ πάντως που το έχω περίπου τόσο θα έλεγα ότι η μπαταρία του έχει μία μικρή λογική απώλεια.Αυτά..
    0 points
  21. Μα αν μπει στην καρτοκινητή μόνιμο πακέτο με 15 ευρώ απεριόριστα ποιος ψυχασθενής θα πάρει συμβόλαιο? 😆😆😆 Εδώ 5-10€ έδιναν το καλοκαίρι απεριόριστα δεδομένα και αυτοί με τα συμβόλαια είχαν τσιτωσει άσχημα.
    0 points
  22. Για ανέπαφες πληρωμές σωστά; Το ότι δεν το ξεκλειδώνουν σχετίζεται με το ban της. Το ίδιο ισχύει και για τις εφαρμογές τραπεζών που έχει βγάλει για το οικοσύστημα της. Και εκεί δεν λειτουργούν οι ανέπαφες..
    0 points
  23. Εννοεις οτι οσοι εχουν Q δεν εχουν 5G ακομα κι αν εχουν υποστηριζομενες συσκευες 5G κι εχουν στην περιοχη τους σημα 5G ? Εχoυν βελτιωθει αρκετα με τα update κι τι gcam η foto κι τα video απο τo Α52 της παρακατω δοκιμης
    0 points
  24. Αν είναι να στείλω μόνο την selfie δεν με πειράζει. ;) Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις απαντήσεις. Sent from my Samsung Galaxy Tab S7 by using Tapatalk Pro
    0 points
  25. Καθε φορά που διαιστώνετε παραπληροφόρηση , αρκεί να πατήσετε τις τρεις τελίτσες επάνω δεξιά και να κάνετε αναφορά, στην συνέχεια οι διαχειριστές επεμβαίνουν τάχιστα. Να γεμίζουμε σελίδες με αντιπαραθέσεις δεν είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. Σας ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σας, αλλά από σεβασμό στον χώρο ,δεν πρόκειτια να επανέλθω, Οτιδήπτε άλλο θέλετε υπάχουν και τα PM.
    0 points
  26. Ρίξε μία ματιά για VoIP. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο αυτή τη μέθοδο και ασχολούμαι μόνο να έχω δεδομένα. Με το κονέ για να μην ξεμένω και μετά μόνο δεδομένα για επέκταση υπολοίπου με 11 ευρώ βγαίνουν αρκετοί μήνες. Αν το χρησιμοποιήσεις ειδικά στα παιδιά που δεν κάνουν πολλές κλήσεις ομιλίας ίσως να έχεις κι άλλη οικονομία, (-40%)
    0 points
  27. Σήμερα η Q επέστρεψε τα 5€ στον λογαριασμό του γιου μετα απο τα παράπονα μου για τις " 2 διάρκειες" του καουντνταουν. Αφαίρεσαν τα ΜΒ εκτος απο 1 (!) αλλά άφησαν τα λεπτα ομιλίας (άχρηστα ετσι κι αλλιώς για τον γιο Εχοντας 5 λογαριασμούς στην διαχείρισή μου, θεωρώ οτι η Q είναι μια οικονομική λύση για όλες τις ανάγκες, απλά οχι οσο οικονομική ηταν παλαιότερα. Το να λέει κάποιος οτι "με 5€ βγάζω 6μηνο ή χρόνο" ειναι αδιάφορο, θεωρώ οτι η σύκριση πρέπει να γίνεται με χρήστες που χρησιμοποιούν κανονικά το τηλέφωνο και οχι σαν 2η 3η κάρτα. Τα παιδια χρησιμοποιούν 3-5GB τον μηνα (το καλοκαίρι πολύ περισσότερα) και ελάχιστη ομιλία, εγω με τη σύζυγο 1-2 και περισσότερα λεπτα, σαν ΜΟ μας έρχεται περίπου 80-100€/χρόνο/άτομο, πολύ οικονομική τιμή σε σχέση με τις άλλες λύσεις. Απλά πρέπει να εχω το νου μου με τα καουντνταουν γιατι κανεις δεν ασχολείται και κάποιες φορές ξοδεύονται τα €€ του υπολοίπου χωρίς λόγο🤐
    0 points
  28. αν βρεις καποια λυση, ενημερωσε με, ευχαριστω.
    0 points
  29. Αν είναι voip, βάλε ένα splitter για 2 τηλέφωνα στην τηλεφωνική έξοδο του μόντεμ, και βάλε τη συσκευή που έχεις στην μια υποδοχή, και στην άλλη δώσε με ένα καλώδιο στα υπόλοιπα που αποσυνέδεσες στην κεντρική πρίζα για να πάει το σήμα και στα άλλα δωμάτια. Sent from my TCL 20 5G
    0 points
  30. Ναι φυσικά πολυ καλύτερη.Με dirty flash και Σκέψου πιο γρηγορη.Ειναι γενικά πιο smooth πιο γρήγορη με πολλά χρησιμα καλουδια και fm radio..Την ερωτεύτηκα! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  31. Κάνε αίτηση για δοκιμαστική beta του adguard και θα σου στείλουν κλειδί για 1 χρόνο για 1 συσκευή. Είχα συμπληρώσει την φόρμα αίτησης και μετά απο μερικές μέρες έστειλαν το κλειδί σε email.
    0 points
  32. Να ξεκαθαρίσω ότι το σχόλιο μου πάει στην ιδέα cyber Monday που όπως με την άλλη ξενόφερτη αηδία που λέγεται black Friday που, κατά τη γνώμη μου, ηλιθιωδώς έχουν υιοθετήσει γενικά λες και έχει κανένα νόημα στη χώρα μας, που δημιουργεί με τον τρόπο που επικοινωνείται πως είναι λογικό να αγοράσεις κάτι σε τιμή πολύ κάτω του κόστους. Πράγμα που είναι αδύνατον να γίνει για τις περισσότερες επιχειρήσεις, και είναι λογικό να φέρνει κάποια αναστάτωση. Πχ στην παρούσα κουβέντα, κάποιος μπέρδεψε την προσφορά με αυτήν που τρέχει από την προηγούμενη εβδομάδα νομίζοντας πως την έδωσε σήμερα αν κατάλαβα καλά, και μετά υπάρχει η άποψη "δεν δίνει τίποτα για cyber Monday". Για αυτό λέω, είναι υποχρεωμένοι; Sent from my Galaxy S10e
    0 points
  33. Δευτέρα βγάζει ένα κανονικό countdown ομως.. Αυτούσια data έχει καιρό να δώσει.. Τα έχει κάνει σαλάτα...
    0 points
  34. και νομιζα οτι απλα δεν το εχω βρει, χαχαχα 😛
    0 points
  35. Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο σας, τελικά πραγματικά έκανα update το app κι εμφανίστηκε κανονικά το δώρο. Η νέα έκδοση βγήκε 24/11. Θυμάμαι ότι είχα δει το δώρο μεσοβδόμαδα αλλά δεν το ενεργοποίησα (το κρατούσα για το τέλος) Καλή η cosmote αλλά το παιχνίδι με τα Apps της δεν το καταλαβαίνω. Λες και το κάνουν επίτηδες ώστε να απηυδήσει ο κόσμος και να στραφεί στα συμβόλαια Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που βγαίνει μια προσφορά να χρειάζεται update (~100ΜΒ) Θα ήθελα να αντικατασταθούν όλα τα App της, τόσο για android, όσο και ios, από web apps Καταρχάς θα είναι οικονομικότερη η συντήρηση τους αφού θα έχει έναν developer για όλα (ιστοσελίδα / android / ios) O κόσμος δε θα καταλάβει τη διαφορά. Θα εξακολουθήσει να βλέπει ένα εικονίδιο (bookmark) Στην Q που ήμουν χρόνια, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. Άσε που μπορούσε να γίνει πλήρης διαχείριση από το site τους Στην cosmote το site είναι πάρα πολύ βαρύ και παραμελλημένο. Γεμάτο λάθη. (πχ εμφανίζεται δυνατότητα για φόρτωμα χρόνου ομιλίας μέσω easy transfer σε ciotgc κλπ) Θα ήθελα ένα ελαφρύτερο site για τη διαχείριση των αριθμών Επίσης, ένα καλοκαίρι που εργαζόμουν σε ξενοδοχείο, είχα δει ότι οι Ρουμάνοι συνάδελφοι, έβλεπαν το υπόλοιπο τους, μέσω USSD codes Χωρίς δεδομένα, ακόμα κι από περιαγωγή. Πολύ καλό κόλπο. Εμείς ένα πακέτο θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και καταλήγουμε να κάνουμε update των 100ΜΒ
    0 points
  36. Η λογική σου είναι "η δουλειά μου είναι δίπλα στο σπίτι μου, οπότε τα λεωφορεία είναι άχρηστα. Βρείτε σπίτι κοντά στη δουλεια σας ή αλλιώς είστε lοosers". Κι αν η γιαγιά μου είχε έλικες θα ήταν drone. Πρόκειται για την προσωπική σου οπτική, όχι για τη συνολική κατάσταση. Κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες. Αν θεωρείς ότι τα 200 λεπτά φτάνουν για όλους ανεξαιρέτως, τότε αυτόματα βαφτίζεις ηλίθιους όσους αναζητούν φοιτητικά νούμερα με 1000 και 1200 λεπτά. Επίσης, σε πολλές περιοχές το σήμα της Wind είναι απλά τραγικό. Στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης πιάνω συχνότερα H+ παρά 4G. Την εποχή που οι άλλοι πάροχοι ήδη χρησιμοποιούν πιλοτικά 5G! Το ότι εσύ μπορεί να κατοικείς σε περιοχή που η Wind καμπανιαζει δε λέει τίποτα. Θυμίζω το αρχικό παράδειγμα με τα λεωφορεία. Να τελειώνει λοιπόν το παραμύθι ότι η Q είναι για τους... ψαγμενους. Το κάθε μαγαζί πουλάει την πραμάτεια του και ο καθένας επιλέγει.
    0 points
  37. Και μόνο που η κιου θα σε αναγκάζει να βάζεις 12€ για να παρεις μπόνους ιντερνετ (και με κόστος 1,70€ παρακαλώ, που εάν ζητήσεις να μην χρεωνεσαι το 1,70€ δεν σου δίνει ΤΙΠΟΤΑ) ενώ οι άλλες 2 εταιρίες το δίνουν δωρεάν με ανανέωση 10€, δείχνει ότι η κιου δεν συμφέρει πια... Επίσης τέλος το δωρεάν whatsapp που έδινε... Βάλε κ το χαράτσι 0,30€ με κάθε ανανέωση. Βάλε και ότι τα καουνταουν δεν έχουν μεταφορά υπολοίπων, ενώ το φρογκ τα προσθετει όλα. Βάλε και ότι είναι η πιο τσιγκουνα στα δώρα, μπόνους και εποχικά δώρα (σχεδόν ανύπαρκτα, ή τα ακριβότερα) Βάλε και την άθλια εξυπηρέτηση πελατων. Βάλε και τους αχαρακτηριστους συνεργάτες μαγαζιά που δεν ακολουθουν τις εταιρικές διαδικασίες και κάθε φορά πρεπει να επικοινωνούμε με φορουμς ή τα κεντρικά για να γίνουν τα αυτονόητα. Όποιος θέλει να παιρνει κλήσεις 10 δευτερολεπτων, παει φρογκ και ησυχαζει και έχει και καλυτερη κάλυψη δικτυου. Αυτά που έγραψα είναι η πραγματικοτητα και αδιαφορώ εάν θα πεισω κάποιον να αλλάξει εταιρία, αφου δεν έχω κανένα συμφέρον. Αντιθετως, προτιμω να υπάρχει πελατεια και στην κιου, ώστε να πιεζεται ο ανταγωνισμός για καλυτερες υπηρεσίες.
    0 points
  38. Γεια σας παιδιά, μια θήκη bumper θα ήθελα να μου προτείνετε. Σε εμένα ήρθε με 2 κάρτες και esim.
    0 points
  39. Χθεσινή μέτρηση σε κλειστό χώρο σε σπίτι ,περιοχή Χαριλάου θεσσαλονικη Sent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk
    0 points
  40. Δεν μας ενδιαφέρει που θέλεις να δίνεις τα λεφτά σου ή τι φαγητό σου αρέσει. Όσοι πληρώνουν την κιού γνωρίζουν γιατί το κάνουν. Εσύ ακολουθείς την διαφήμιση. Δικαίωμα σου, αλλά έχουμε ακούσει τις απόψεις σου και δεν συμφωνούμε. Γιατί επιμένεις?
    0 points
  41. Καλημερα σε ολους. Σχετικα με το θεμα που ειχα αναφερει σε χθεσινη μου αναρτηση με τη δυσλειτουργια της AOD,σε κλειστη οθονη,τελικα οπως δειχνουν τα πραγματα διορθωθηκε μετα απο επαναφορα εργοστασιακων. Πριν απο αυτο ειχα δοκιμασει το wipe cache partition,ειχε καποια βελτιωση ως προς τη συχνοτητα εμφανισης του προβληματος,αλλα οχι οριστικη επιδιορθωση. Αξιζει να αναφερω οτι ρολο στην επιδεινωση του προβληματος,επαιξε και η αλλαγη του ρυθμου ανανεωσης οθονης απο τα 120 στα 60. Δεν θυμαμαι να πω με σιγουρια αν ολο αυτο ξεκινησε μετα απο την αλλαγη που ειχα κανει απο τα 120 στα 60 αμεσως μετα το αρχικο σεταρισμα της συσκευης μου. Στα 60 γινοταν πολυ πιο συχνο το φαινομενο,δειχνοντας μου ολες τις ειδοποιησεις,ενω στα 120 μου εβγαζε μονο το σημα του δακτυλικου χωρις την ενδειξη ωρας και των αλλων ειδοποιησεων,και σε μικροτερη συχνοτητα. Εκανα λοιπον επαναφορα κι ολα μεχρι στιγμης λειτουργουν κανονικα. Δεν ξαναδοκιμασα να ριξω το ρυθμο ανανεωσης. Αν δω μεταγενεστερα οτι χανω πολυ σε αυτονομια,θα το δοκιμασω και θα επανελθω. Ευχαριστω τον συμφορουμιτη @s_wind για τη βοηθεια.
    0 points
  42. Αρχικά πλήρωνα με το κινητό μέσω google pay/curve. Από όταν ξεκίνησε η πανδημία όμως κάθε φορά που επέστρεφα στο σπίτι, ειδικά μετά από επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, έπρεπε να απολυμαίνω το κινητό. Για να αποφύγω αυτή τη διαδικασία προσπάθησα να συνδέσω την curve με το samsung pay. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εκνευρίστηκα και άλλαξα το ρολόι.
    0 points
  43. Πηγαίνοντας επίσης για δουλειά... (λίγο παλιότερη). Λίγο snapseed για το coloured bw....
    0 points
  44. Σου απάντησε είδα ημ/νια λήξης black friday προσφοράς στις 26/12 (αμα είσαι κιαλλο απιστος Θωμάς του λέω να βγαλει σκρινσοτ). Απλά αυτό ήταν έως χτες κάποια στιγμή, μετά το άλλαξαν... Δέχομαι αυτό που έγραψε και δεν καταλαβαίνω την αμφισβήτησή σου και την επιμονή σου, και πάλι. Και, φυσικά, δεν αντιδικούμε (με πεζά και όχι κεφαλαία). @sapore Σε ποιες αψιμαχίες αναφέρεσαι; Έχουμε να χωρίσουμε κάτι και δεν το κατάλαβα;
    0 points
  45. Κοίτα, μπορεί να ξέχασαν να βάλλουν την διάρκεια 15 ημέρες και να ξέφυγαν μερικά πακέτα. Μόλις το κατάλαβαν τα κάνανε τελείως χάλια.[emoji38]
    0 points
  46. Δεν είναι ανέκδοτο αλλά έχει γέλιο...
    0 points
  47. Ουφ !!!! Τη ζημια μου εκανε το "For a few dollars" Το εσβησα και ολα δουλευουν κανονικα . Το ξαναεβαλα σαν βασικο ηχο απο αλλο αρχειο Διορθωση: Τελικα χρειαστηκε να κανω επαναφορα εργοστασιακων για να λυθει το προβλημα
    0 points
  48. Οχι S, A52s. Είναι ανώτερο του Nord στο φωτογραφικό κομμάτι και από τις πιο value for money συσκευές φέτος.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...