Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. bill33

    bill33

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      6.156


  2. athanaso77

    athanaso77

    Administrators


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      48.411


  3. nininikos

    nininikos

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.022


  4. bbbb

    bbbb

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      19.230


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 17/11/2021 in Δημοσιέυσεις

  1. 15 σιμ;Και κάνεις τα ίδια σε όλα;Και αλλάζεις σιμ για να δεις τι σμς εχει έρθει σε καθε μία;Και τι τηλεφωνο δινεις για να σε καλούν; Μαζοχισμός είναι αυτό!!!Ασε τους Ελληνες και τα χαρακτηριστικά τους,δεν τιμά κανέναν τέτοια αναφορά.
    2 points
  2. Ένα είναι το 10 iii.
    1 point
  3. Αν χρειαζεσαι πολλα ντατα και εχεις διγραμμη συσκευη, βαλε μια σιμ για ντατα μονο. Η καλυτερη τιμη αυτη την στιγμη ειναι κοκκινη. Sent from my M2010J19CG using Tapatalk
    1 point
  4. Τρέχει μια προσφορά για τα 8GB/128GB με 383€ και 12GB/256GB με 464€ στο ιταλικό Amazon.
    1 point
  5. https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2062018/o-antetokoynmpo-einai-kentriko-prosopo-gia-tin-kampania-toy-google-pixel-6 MVP! MVP!
    0 points
  6. Αχρηστο εντελως για τα μπαζα οσο αφορα την μπαταρια . Ειχα κανει ορκο μετα απο 3 Samsung (S2, S3, Note3) να μην ξαναπαρω ποτε τηλεφωνο αυτης της εταιρειας, μιας και δεν ειχα ορεξη να κουβαλω μαζι μου 3-4 εφεδρικες μπαταριες. Εχοντας μετα ενα 1+3Τ, ενα ΒΒ Key2, και ενα Huawei P20 καλομαθα και αρχισα να μη κουβαλω μαζι μου Power Bank. Ειδικα me to Huawei P20 ειχα σωθει. Το ειχα 2,5 χρονια και ουδεποτε χρειαστηκε να το φορτισω μεσουσης της ημερα και παντα το βραδυ ειχα πανω απο 30% οση χρηση και αν του εκανα ... Πηρα λοιπον το s21 ultra με την 5αρα μπαταρια και με την ιδια χρηση που εκανα παντοτε, αν δεν το φορτησω το απογευμα, το βραδυ θα εχω μεινει. Το καλο ειναι οτι φορτιζει ταχυτατα.
    0 points
  7. Εύλογη η απορία σου αλλά… Κωτσόβολος είναι αυτός!
    0 points
  8. Έχει πέσει στο τραπέζι αυτή η σκέψη αλλά έχει προχωρήσει τόσο η συζήτηση που πλέον δεν έχει νόημα. Όταν κάποια στιγμή θα εξομαλυνθεί η κατάσταση θα σταματήσει και αυτή η συζήτηση. Εξάλλου, μέχρι τώρα, οι κάτοχοι δεν είναι ακόμα πολλοί για να δικαιολογείται ξεχωριστό θέμα και οι όποιες ερωτήσεις για τη συσκευή είναι λίγες και μπορούν να εξυπηρετηθούν στο παρόν θέμα.
    0 points
  9. Η 15.1.1 είναι διαθέσιμη για τις σειρές iPhone 12 & 13.
    0 points
  10. την εχω καιρο. με διαφορα η καλυτερη αναβαθμιση
    0 points
  11. Χανιά είναι ο άνθρωπος. Το έχει αναφέρει πάμπολλες φορές.
    0 points
  12. Όταν έσπασε η οθόνη από το galaxy note 10+, τα έβαλα κάτω και προτίμησα να μην φτιάξω την οθόνη αλλά να πάρω το ξαδερφακι σας το A72. Δεν το μετανοιωσα στιγμή και χαίρομαι κάθε μέρα την συσκευή. Επιτέλους σοβαρή αυτονομία. Θα ήθελα το spen μόνο. Ο καλύτερος συνδυασμός για εμένα θα ήταν midrage συσκευή που κάποια στιγμή να δώσουν υποστήριξη spen. Οι τούμπανο επεξεργαστές στις ναυαρχίδες δεν μου προσφέρουν τίποτα, το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την αυτονομία. Στάλθηκε από το SM-A725F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  13. Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση για το WiFi.. Όταν έχω WiFi το οποίο δεν είναι ισχυρό και ταυτόχρονα έχω και δεδομένα(4g+), πολλές φορές όταν ανοίξω μία σελίδα στο browser μου δείχνει ότι δεν έχω σήμα και δεν κάνει την εναλλαγή από WiFi σε 4G αυτόματα με ταχύτητα.. στο S6 που είχα πριν πάρω το S 21 υπήρχε μία επιλογή πού με το που είχε ασθενές σήμα στο wi-fi αν είχες ανοίξει τα δεδομένα τα χρησιμοποιούσε ακαριαία και δεν έχανες καθόλου από ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά λεγόταν επιθετική εναλλαγή δικτύου ή κάπως έτσι.. Να τονίσω πως δεν έχω κάνει την αναβάθμιση που βγήκε τις τελευταίες δύο ημέρες. Υπάρχει τρόπος λοιπόν όταν δεν πιάνει καλά το WiFi να χρησιμοποιεί ακαριαία τα δεδομένα μου εφόσον τα έχω ανοιχτά?? Υπάρχει τέτοια επιλογή ή ρύθμιση για να την κάνω?
    0 points
  14. Δεν υπαρχει καλυτερη συσκευη φιλε μου απο το A52s 5G. Η συσκευη ειναι η κορυφαια που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε ξεφτιλα τιμη δεν εχεις κανενα λογο να πας σε ναυαρχιδα διοτι πλεον ειναι ακρως προβληματικες λογο αυξημενης καταναλωσης επεξεργαστη .λογο συρρικνωσης κατασκευης μεγεθους δεν αποβαλετε η θερμοτητα και πολλα αλλα. Βεβαια υπαρχουν λεπτομεριες που μπορει καποιος να δινει σημασια , αποδεκτο αλλα να θυμασαι εαν εχεις εμπειρια απο σαμμυ συσκευες το A52s 5G ειναι η πιο ισορροπημενη συσκευη που βγηκε ποτε κατι σαν την εποχη του πρωτοπορου S7 edge.Την παιρνεις με 350ε και καθεσαι κατα περιοδους κοιτας τι καινουργιο βγαινει γιατι με τους καινουργους ενεργοβορους επεξεργαστες της μεγαλης κατηγοριας ε θα τα βρεις λιγο ...Ασταθη .... Υπογραφη: Λοξα με οτι κυκλοφορει απο κινητα τωρα παρηγγειλα το Google pixel 6 pro....
    0 points
  15. Το βλεπω το καψιμο να ερχεται παιδια. Κρυσταλλο τα γραφικα αργο αλλα απολυτα ρεαλιστικο παιχνιδι. Αψογοι οι διαλογοι και η ατμοσφαιρα.
    0 points
  16. Αν δεν ίσχυε/ισχύει η παρ θα έπρεπε να την είχαν διαγράψει. Επομένως, ο υπάλληλος λέει το παραμύθι που του είπαν να λέει. Δυστυχώς, το πρόβλημα με το συνδυασμό τελωνείο/ΕΛΤΑ είναι μεγάλο και δεν διορθώνεται εύκολα. Περιμένω συστημένη επιστολή (και όχι δέμα) από τον ξάδελφό μου στο Μόντρεαλ και έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο από 2/11/21 (!!!) που έφτασε στην Ελλάδα. Είναι αδιανόητο, και κάθε φορά που τηλεφωνώ στη δήθεν "Εξυπηρέτηση" μου λένε ότι πρέπει να ανοίξει ο σάκος για να γίνει η διαλογή. Όταν ρώτησα σε πόσο καιρό θα ανοίξει ο σάκος, είπαν "άγνωστο", ίσως και μήνα !!! Σήμερα απευθύνθηκα στο Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης που προίσταται των ΕΛΤΑ, έστειλα το ιστορικό και τη διαδρομή της επιστολής και η προϊσταμένη κατάλαβε το θέμα και έστειλε αμέσως μήνυμα σε υπηρεσίες, για να προωθηθεί άμεσα η επιστολή που περιμένω.
    0 points
  17. Να το κρατήσω να περιμένω το s22 η να δώσω και 170€ να το κάνω ανταλλαγή με ένα mi 11 το οποίο είναι 2 μηνών Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  18. Εχει μετρια στοκ καμερα (ως λογισμικο εννοω... χρειάζεται gcam). Λειπει το EIS στο 4k. Λείπει ο τηλεφακός. Δεν δουλεύει η εναλλαγή φακού σε ultrawide οταν τραβας βίντεο σε 1080p60fps ή 4k. Ειναι πλαστικούρα η κατασκευή. Βλεπω εδω και εκει καποια frame drops οταν το εχω 120hz (ίσως σε αυτή τη gpu να ήταν καλύτερα τα 90hz). Επίσης, σε τέρμα φωτεινότητα, σε υψηλή αντίθεση ίσως δεις λιγο fringe στην οθονη. Αν επρεπε να πω τι θα χτυπήσει πιο άσχημα σε κάποιον που είχε συνηθίσει flagship, θα έλεγε τα κάποια frame drops στα 120hz, η πλαστικούρα που το νιώθεις και καπως ψευτικο όταν πατάς κουμπια και ίσως το ότι είναι κάπως πιο επιτακτική η ανάγκη gcam (πχ στο s20 fe δεν χρειαζόταν). Για μένα έπρεπε να το ειχαν 90hz. Θα ηταν πολυ πιο smooth (θα ειχε λιγότερα frame drops). Φυσικά αυτά ένας που παίζει με mid range ούτε που θα τα δει. Εχει να κανει με το τι εχει συνηθισει το μάτι και πόσο ψείρας είσαι. Εχει πολλα θετικά η συσκευη που την καθιστούν εξαιρετικό vfm αλλά εστίασα στα αρνητικά που ρώτησες.
    0 points
  19. Additional settings-->memory extension Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Το memory extension δουλεύει και με την εσωτερική χωρητικότητα δεν είναι απαραίτητη η microsd Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
    0 points
  20. μετα απο μιση ωρα που μιλουσα με υπαλληλο των ΕΛΤΑ για να διευκρινησω το συγκεκριμενο θεμα μου ειπε οτι δεν ισχυει αυτο. αν μπει το δεμα στο τελωνειο, ειτε χρεωθει ΦΠΑ είτε οχι, υπαρχει χρεωση 2,50 ευρω απο τα ΕΛΤΑ. και μου ειπε αν διαφωνω με αυτο να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ.
    0 points
  21. Nα τος ο Johny με τα καρφια του! Platinum σε Pumpkin Jack και Visage αισίως και δεν ξέρω που να πάω μετά... Amnesia Collection; Subnautica; ΑC Syndicate; Τitan Fall 2; Shadow of the Tomb Raider; Far Cry 4; Watch Dogs 2; Sleeping Dogs; Max Payne 3; Ενας χαμός μέσα στο κεφάλι μου. υγ: Γιαννη, γιατι έβαλες τα τροπαια και την δραστηριότητά σου στο private;
    0 points
  22. Πραγματικά, αν το Telegram περάσει την pre alpha εκδοχή, θα έχω πάλι βασικό το 808.
    0 points
  23. Στις περιπτώσεις που ανέφερα πιο πάνω, δε χρειάστηκε κάποιο μέσο. Απλά ο Κωτσόβολος έχει χάσει την μπάλα, δεν κάνει σωστή διαχείριση των προπαραγγελιών και βγάζει κατά καιρούς διαθέσιμες συσκευές που αν τις πληρώσεις, τις καπαρώνεις και θα τις πάρεις την επόμενη μέρα. Αν βάλεις παραλαβή από κατάστημα με αντικαταβολή… την έχασες.
    0 points
  24. Πάλι καλά που είναι και η Sony και παίζετε κανένα παιχνίδι της προκοπής οι PCάδες.
    0 points
  25. Πιστεύω, πως θα ήταν καλό η FROG να δημιουργήσει την δυνατότητα διαχείρισης του λογαριασμού σου (ενημέρωση υπολοίπου, αγορά πακέτων, ανανεώσεις) και μέσα απ' τον υπολογιστή (όπως π.χ. το myQ της Q και άλλων εταιρειών) και όχι να είναι αποκλειστικά μόνο μέσω εφαρμογής κινητού (Frog App).
    0 points
  26. Δυστυχώς έτσι είναι. Κατά καιρούς έβγαζε και βγάζει στο site διαθέσιμες συσκευές από προπαραγγελίες που δεν προχώρησαν και πολλοί είναι αυτοί που αγόρασαν συσκευή και την επόμενη την είχαν στο σπίτι τους, ενώ άλλοι περιμένουν πάνω απο μήνα.
    0 points
  27. Καλησπέρα σας με πήραν από πλάισιο ότι έχει φτάσει η παραγγελία μου. Επειδή εγώ έχω παραλάβει ήδη από αλλού αν θέλει κάποιος από Αθήνα να πάμε μαζί αύριο για να το πάρει εκείνος (13 Pro Max SB 128 TheMall). Αν υπάρξει πάνω από ένας ενδιαφερόμενος θα πάω με σειρά όποιος στείλει πρώτος δεύτερος κτλ. στείλτε πμ να μην ζαλίζουμε εδώ.
    0 points
  28. Χάνεις μόνο τα Data που μαζεψες με την κάρτα ανανέωσης. Το Bonus Ανανέωσης σε ΜΒ. Τίποτα άλλο.
    0 points
  29. το μερίδιο ευθύνης είναι καθαρά δικό σας δεν φταίνε σε τίποτα αυτοί να μην δίνατε τα χρήματα σας πολύ απλά ρε παιδιά χωρίς να υπάρχει διαθεσιμότητα δώσατε 2 μηνιάτικα και περιμένετε ένας υπάλληλος μπροστά από ένα υπολογιστή να γνωρίζει ποτέ θα στείλει η apple, ποτέ θα παραλάβει ο έμπορος στην Ευρώπη, ποτέ θα παραλάβει ο έμπορος στην Ελλάδα, ποτέ θα παραλάβουν τα κεντρικά του Κωτσόβολου και ποτέ θα παραλάβει το συγκεκριμένο κατάστημα? θεωρώ ότι κάνατε λάθος που δώσατε τα χρήματα σας με τον ίδιο τροπο μια φορά είχα δώσει παραγγελία μια μοτοσυσκλετα με κόστος 8.000ευρω δεν έδωσα ούτε ένα ευρώ μέχρι να έρθει στην βιτρίνα του καταστήματος. να δώσω 8000 ευρώ και μετά να μου λένε να δεν υπάρχει στα κεντρικά, να δεν υπάρχει στο τάδε κατάστημα, να τώρα ξεκινάει από Ιαπωνία, να ακόμα είναι στο πλοίο στο κοντέινερ?
    0 points
  30. Το εξοργιστικό με τον Κωτσόβολο είναι πως έχουν πάρει γραμμή οι υπάλληλοι και απαντάνε copy paste... Ενώ οταν τους ενημερώνεις για την μη τήρηση της σειράς σε βγάζουν ψεύτη... Εγώ σε μια από τις επικοινωνίες μου έδωσα στην υπάλληλο τον αριθμό από παραγγελία γνωστού που τσίμπησε το δικό του κινητό με απλή παραγγελία από αυτά που βγαίνουν διαθέσιμα και η απάντηση που πήρα ήταν: "Δεν έχω πληροφόρηση για πληροφορίες τρίτων". 20 του μήνα σκέφτομαι να πάω από το κατάστημα μαζί με το φιλαράκι μου να μου πουν τα ίδια και εκεί να τους κοτσάρουμε την απόδειξη και να γίνει πάρτυ...
    0 points
  31. Εννοώ πως εάν ανανεώνεις με αγορασμένους κωδικούς από το περίπτερο και κάποια στιγμή αποφασίσεις να ανανεώσεις με τραπεζική κάρτα ή paypal, τότε θα χάσεις υπόλοιπο που μαζεύτηκε με τον προηγούμενο τρόπο πληρωμής. Και το αντίστροφο.
    0 points
  32. Παιχνίδι με το φως.η πλατη ενος ντοσιε.tcl 20 5g
    0 points
  33. Το πρόβλημα, που τα θέματα που ακολουθείς εμφανίζονται όπως να ναι και όχι με βάσει τον χρόνο που έγινε το τελευταίο ποστ, θα το διορθώσετε; Το ψάχνετε ή το έχετε παρατήσει; Υπάρχουν και άλλα θέματα που έχουν αναφερθεί. Όπως με τα μηνύματα που δεν εμφανίζονται. Παρακαλώ δείτε το... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  34. Τα μόνα προγράμματα με σταθερή τιμή είναι τα 3 της ΔΕΗ (Online, Enter, Enter+ ). Διαβάζεις τους όρους καθενός απ' αυτά και αποφασίζεις ποιο σε εξυπηρετεί καλλίτερα. Η πλειοψηφία αυτών που διαβάζουν αυτό και άλλα fora επιλέγουν το Online.
    0 points
  35. Χα χα πλάκα κάνει ο Κώστας δεν το λέει σοβαρά απλά ίσως του ακούγονται αστεία η μεγαλοποιηση του σήματος που αναφέρουν. Εγώ προσωπική εμπειρία στο μέρος που μένω κ με SD κ με exynos κ σε σήμα και σε wifi είναι το ίδιο κ σπίτι κ δουλειά το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχω Vodafone κ είναι ότι ποιο χάλι υπάρχει αυτή η εταιρεία σε σήμα. Ποτέ δεν έχει κάτι σταθερό αυτή η Vodafone. Αχ....
    0 points
  36. εχει ξεκινησει σε ευρωπαιικες χωρες ,γερμανια,αγγλια,poland,μεσα στις μερες θα ερθειι και σε ελλαδα (eur) https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s21-ultra/firmware/#SM-G998B
    0 points
  37. 15 κάρτες με 10 ευρώ τον χρόνο η μία μας κάνει 150 ευρώ. Εγώ μία χρησιμοποιώ , με 12 ευρώ τον μήνα δείνω 144 ευρώ τον χρόνο και την βγάζω αξιοπρεπώς.
    0 points
  38. Χαρά στο κουραγιο σου! και την υπομονη σου! σου αξιζουν συγχαρητηρια! Μπραβο φιλε, διοτι χρειαζεται παθος η ζωη κι εσυ φαινεται (οπως θυμαμαι κι απο παλια) πως το διαθετεις σε αφθονια! Οταν κι όποτε ετοιμασεις καποια εκδοση (διχως αγχος) στειλε μου ενα link.....με χαρα θα την δοκιμασω! Στενοχωριεμαι που δεν χρησιμοποιω το 808, πραγματικα. Ειναι κορυφαιο τηλεφωνο οσον αφορα δυνατοτητες. Δεν ειναι μονο η εκπληκτικη φωτογραφια!! ειναι και το απιστευτης ποιοτητας βιντεο και το ακομη πιο εντυπωσιακο συστημα μικροφωνων. Δεν υπαρχει αντιστοιχο, ακομη. Και φυσικα το ιδιο το λειτουργικο και η διαχειριση του. Σχετικα με τα social_media...ευτυχως...μονο viber χρησιμοποιουσα ανεκαθεν κι αυτο πιο πολυ απο τον υπολογιστη, παρα απο το κινητο. Που ξερεις...ισως καποτε βρεθει καποιος φιλοτιμος προγραμματιστης και το fix_άρει για Symbian. Οπως και να ΄χει, kudos 😎
    0 points
  39. Μια προτίμηση στις προσφοράρες της Κόκκινης την έχω, να πω την αλήθεια: Και την προτιμώ. Θα περίμενα τα ίδια και από την Cosmote. Όσο δεν τις έχει σε σχέση με άλλες: ΝΑΙ Τις αφήνω 13-3=10 μήνες φραγμένες όλες τις sim Cosmote που έχω , ανά περιόδους.
    0 points
  40. Ναι, γιατί περνώ με "τα πάντα όλα" από #1# συγκεκριμένη sim επιλογής μου για 3 μήνες με 1 κάρτα. Και το "Παίγνιο" συνεχίζεται με άλλη sim (αναλόγως πια από τις >15 που έχω) για άλλο 3μηνο. Και κάθε χρόνο τα ίδια. Αν δεν είναι "λογικό" να περνώ με πολύ λιγότερα από 60€ κάθε έτος με "τα πάντα όλα", πάω πάσο: Μπορεί και να'ναι "κουτό"!
    0 points
  41. Τόσο δυσνόητο είναι; Για να λάβω τα παραπάνω μετά από έως 12 μήνες. Ενώ άλλες sim (από όλες τις εταιρίες) "παίζουν" το ίδιο "Παίγνιο" όλο το 12μηνο , επαναλαβανόμενα για χρόνια. Υ.Γ.: Παρεπιμπτόντως , σε σχέση με το "άνοιγμα" και των data (εκτός από τα sms που μπορούν να εισέρχονται όλη τη βδομάδα): "Ανοίγουν" κάθε Κυριακή προς Δευτέρα από 00:01 (ή μέχρι 00:40, ανάλογα) και παραμένουν "ανοικτά" έως και 02:30 περίπου, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθούν στα Cosmote καρτοκινητά για αυτόματο (χωρίς sms) άνοιγμα των app της Cosmote,όταν υπάρχουν δεδομένα (πχ με μεταφορά 50ΜΒ από Cosmote Mastercard το ίδιο χρονικό διάστημα που γίνονται αποδεκτά), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ COSMOTE ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΡΑΓΗ (από 3 έως 13 μήνες από την τελευταία κάρτα). Διαπιστωμένο οριστικά το παραπάνω. Ακόμα και κλήσεις ή sms προς 1330 και 1314 μπορεί να στείλει καρτοκινητό σε φραγή (3-13 μήνες) αρκεί να προσπαθήσει Δευτέρα 00:30 έως 02:30.
    0 points
  42. Θα περίμενα "κάτι" καλύτερο από την Cosmote για να βάλω κάρτα πριν τη φραγή, εδώ και 5 χρόνια κάθε 13μηνο τα ίδια: Άντε , ξανά κάρτα τον 9/2022 και να δούμε 12/2022 "τι" θα δώσεις, αλλιώς ξανά το 2024!!! Από δω "κανά" Παράδειγμα; Χωρίς υποχρεωτικά 10 ή 12€. Όχι? ΟΚ!!!
    0 points
  43. Σε μένα, ό,τι παραγγελία έχω κάνει τον τελευταίο καιρό με Banggood Express (συμπεριλαμβανομένης μίας που έστειλαν μόλις προχθές) έρχεται σταθερά με Comet - με την οποία πάντα κανένα παράπονο. Ενώ δύο που έκανα από την αποθήκη Τσεχίας, με "1 week delivery" -υποτίθεται- έκαναν περίπου από 1.5 εβδομάδα για να φτάσουν με DHL Paket στα ΕΛΤΑ, τα οποία ποιος ξέρει πόσο θα κάνουν από 'κει και μετά, ενώ φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πάω να στηθώ στην -τεράστια, πάντα- ουρά στο υποκατάστημα της περιοχής μου για να τα παραλάβω - ενώ η Comet παραδίδει στο άψε-σβήσε στην πόρτα μου. Αυτό, παρεμπιπτόντως, απάντησε και στην απορία που είχα τον τελευταίο καιρό "τι διαλέγω από τις διαθέσιμες τον τελευταίο καιρό επιλογές (αν υπάρχουν και οι 2, βεβαίως, ταυτόχονα), ευρωπαϊκή αποθήκη, ή Κίνα;" Κίνα, για μένα, μετά απ' αυτό!! Όχι αυτό που θα περίμενε κανείς εκ πρώτης όψεως...
    0 points
  44. Ναι, 92 ώρες. Όπως το βλέπεις. Δεν είμαι και συνέχεια στα social media, δεν ξημεροβραδιάζομαι στο tiktok, δηλαδή. Δεν κοιτάζω Sot και τέτοια. Το λειτουργώ σαν τηλέφωνο, να ελέγξω mails, social media, reddit, etoro, κτλ, κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια. Αυτά.
    0 points
  45. πολυ καλη ερωτηση. το σκεφτομουν και εγω. εμενα που με νοιαζουν η φωτογραφια, η μεγαλη μπαταρια, οπωσδηποτε 256 γκιγκα αλλιως θελω ξεχωριστη θυρα καρτας (εχω δικαρτο), always on display, οπωσδηποτε ois, επεξεργαστη snapdragon (αδιαφορω αν εινα ιδυνατος), ε δεν εχω βρει κατι. μονο το μι 10 ουλτρα ειναι καλυτερο. μεγαλο προβλημα. αμα βρει κανενας ας μας πει. α, προφανως δεν μιλαω και για 1000 ευρω κινητα ε. καινουργιο το δικο μας 600 ευρω μαξ ειχε. και επεσε πολυ γρηγορα. 450 το ειχα παρει
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...