Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. s_wind

    s_wind

    Members


    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      4.769


  2. Vigor

    Vigor

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      354


  3. Antretng

    Antretng

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      11.178


  4. thabull

    thabull

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      1.041


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 27/10/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Πρωτες εντυπωσεις απο τη συσκευη Υπερ Ποιοτητα κατασκευης Οθονη Ταχυτητα (βουτυρο λιωμενο λολ) - εδω παιζει ρολο το optimisation που ελεγα τις προηγουμενες μερες. Φαινεται πιο γρηγορο απο το S21U (888) που εχω/ειχα σαν main συσκευη. 5G με WiFi και 4G calling (Λονδινο γαρ!) Σημα στο Θεο! Κατα Δαχτυλικο - οκ, δεν ειναι οτι πιο σύγχρονο και με ενοχλει που αναβει ολόκληρο για να διαβασει το δαχτυλο (αλλα αυτη την τεχνολογια εβαλαν , αυτη εχουμε). Πιανει 9/10. Quick settings - θελει χρονο να το μαθω - αυτο δεν ειναι θεμα της συσκευης αλλα του redesign για το Android 12. eSim support, δεν μου την παιρνει, ισως να φτιαει ο παροχος. Θα εχω αυριο τυπωμενη νεα eSim να δοκιμασω Αγνωστα ακομα Μπαταρια - δεν ξερω ακομα, ειναι πολυ νωρις να γλαω συμπερασμα, αλλα παει καλα. Αυτα για την ωρα...
    1 point
  2. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Επέκταση μνήμης
    1 point
  3. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Ελλάδα είναι και το να βρίσκεσαισ την Κάλυμνο , όπου Ethnik μαγαζιά δεν υπάρχουν. Η αναφορά στο συγκεκριμμένο site έγινε γιατί είναι το μόνο που προσφέρει αυτές τις κάρτες. Αν δημιουργηθούν πολλά τέτια interneτικά μαγαζιά και κάπιος αναφέρει ένα από αυτά θα επρόκειτο για διαφήμιση. Από την άλλη μεριά , είναι μεγάλη και η ευθήνη της Cosmote. Από την στιγμή που παράγεις ένα προϊόν είναι ανεπίτρεπτο να μην το προωθείς μέσω των επισήμων σημείων πώλησης σου. Όσο συμβαίνει αυτό , το να το βρεί κάπιος ,κάτι, κάπου , αποτελεί προσφορά , και καλώς αναφέρεται. ( Διατυπώνω την προσωπική μου άποψη, ζητήθηκε και η άποψη των υπευθήνων.)
    1 point
  4. Το προηγούμενό σου κινητό είχε πιο σκοτεινή οθόνη με χαμηλότερα hz, πιο αδύναμο επεξεργαστή και λογισμικό που δεν άφηνε τίποτα στο παρασκήνιο. Οπότε μην περιμένεις να έχεις το sot που είχες στο rn 8 pro. Επίσης, δεν ξέρω πόσο καιρό το έχεις αλλά θέλει και τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να φτάσεις το μέγιστο της η αυτονομία.
    1 point
  5. Είναι το "Neat Weather 5" από xWidget
    1 point
  6. Τα redmi κανουν διακοπη διεργασιων η λειτουργια τους ειναι στις επιλογες προγραμματιστη δεν εχουν στην ουσια καλυτερο Sot αλλα καταληγει να ειναι και σε σενα τελικα να αποδιδει καλυτερα.Ολη η xiaomi εχει στηριχθει σε αυτο και ο τελικος χρηστης πειθεται οτι εχει καλυτερη αυτονομια.
    1 point
  7. Ε νταξει μη δινεις πολυ σημασια στα δικα μου Sot. Ενα λειτουργικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Ενα ειναι τι θελει και τι σκοπο εχει αυτο.Ετσι και λειτουργει. Το δευτερο ειναι κατα ποσο το αντιλαμβανεται ενας κατοχος.Εαν δωσει ενα κλικ παραπανω σημασια τοτε βλεπει την πολιτικη ενος συστηματος και αντιδρα αναλογα.Κανει το αναλογο στησιμο θα βαλει αλλες εφαρμογες οχι αυτες που θελει ντε και καλα το συστημα... αντιδρωντας μια και δεν συμφωνει στο πως συμπεριφερεται η συσκευη στην καθημερινοτητα του.Το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοχων νομιζουν οτι οι συσκευες ειναι χαβαλες και παιχνιδισματα...Ναι το προσφερουν και αυτο αλλα ομως δεν ειναι... Κατι σαν την πολιτικη γενικα...
    1 point
  8. Mailboxde Sent from my HTC U12+ using Tapatalk
    0 points
  9. εχω αναφερει σε προηγουμενο post πως γινεται..δν αλλαζει το csc παρα μονο με samkey και πρεπει να κανεις downgrade με odin σε patch μαιου για να σου δουλεψει το samkey..το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να βαλεις την ινδονησιας (xid) η οποια ειναι single csc και θα στο κανει ινδονησιας και θα εχεις και call recorder!!ελα p.m εαν δυσκολευτεις
    0 points
  10. https://www.skroutz.gr/s/28188510/Baseus-Phone-Intelligent-HUB-Docking-Station-Μαύρο.html?from=account_favorites
    0 points
  11. Ακύρωση και επανέκδοση ίσως.. Κάπου έκανες αγορά σε μη ασφαλές περιβάλλον και σου πήραν τα στοιχεία.
    0 points
  12. Τα εγραψα και στο άλλο θρεντ, αλλα τα γραφω και εδω για ολους Πρωτες εντυπωσεις απο τη συσκευη Υπερ Ποιοτητα κατασκευης Οθονη Ταχυτητα (βουτυρο λιωμενο λολ) - εδω παιζει ρολο το optimisation που ελεγα τις προηγουμενες μερες. Φαινεται πιο γρηγορο απο το S21U (888) που εχω/ειχα σαν main συσκευη. 5G με WiFi και 4G calling (Λονδινο γαρ!) Σημα στο Θεο! Κατα Δαχτυλικο - οκ, δεν ειναι οτι πιο σύγχρονο και με ενοχλει που αναβει ολόκληρο για να διαβασει το δαχτυλο (αλλα αυτη την τεχνολογια εβαλαν , αυτη εχουμε). Πιανει 9/10. Quick settings - θελει χρονο να το μαθω - αυτο δεν ειναι θεμα της συσκευης αλλα του redesign για το Android 12. eSim support, δεν μου την παιρνει, ισως να φτιαει ο παροχος. Θα εχω αυριο τυπωμενη νεα eSim να δοκιμασω Αγνωστα ακομα Μπαταρια - δεν ξερω ακομα, ειναι πολυ νωρις να γλαω συμπερασμα, αλλα παει καλα. Αυτα για την ωρα...
    0 points
  13. ειναι γατος διχως ταμπου , τα παχη μου τα κάλλη μου ! ο πρωτος σαφεστατα σκαλωμενος , δεν κοιταζει περιμενει απλα να παρεις την βλακεια που κρατας στα χερια κ να φυγεις !
    0 points
  14. κυρταδα ισον στύση , ισιαδι ισον χρηστικοτητα , κατι ενδιαμεσο η χρυση τομη . πχ galaxy s6 το πρωτο κυρτο , κ μαλιστα πολυ , ηταν κ@υλα ! αλλο εαν εγω ειχα πετρια με τον μονολιθο του κιουμπρικ κ ετσι αγορασα xperia , μαυρο με γωνιες , σβηστο ειναι ο μονολιθος , οι οποιες γωνιες δεν ειναι καθολου βολικες στο χερι .
    0 points
  15. 1. Οι τελωνειακοί κάνουν τη δουλειά τους όταν δεν βλέπουν προπληρωμένο ΦΠΑ. 2. Εάν μερικοί πωλητές του Ali δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε τι φταίνε οι Έλληνες τελωνειακοί; 3. Μην ξεχνάς ότι τα περιστατικά που διαβάζουμε είναι τα λίγα προβληματικά. Τα πολλά που έχουν προπληρώσει ΦΠΑ περνάνε χωρίς πρόβλημα, και δεν γράφονται σ' αυτό και άλλα fora. 4. Το πόσα θα χρεωθούμε πάλι, αν και έχουμε προπληρώσει ΦΠΑ, το ξέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν οι (κάποιοι) κινέζοι πωλητές του ebay/Ali κάνουν σωστά τη δουλειά τους σε κάθε παραγγελία.
    0 points
  16. Και ανανεώνεται αυτόματα όταν περάσει το 12μηνο; Δεν έχει λήξη.Και εμενα έκλεισε χρόνο τον Σεπτέμβρη και συνεχίζει απτόητο.
    0 points
  17. Καλησπέρα σας. Για οποίον ενδιαφέρεται βγήκε νέα αναβάθμιση στα huawei freebuds pro (1.9.536)... Θέλω να την κάνω αλλά φοβάμαι πως θα κάνει χειρότερα τα ακουστικά. Όπως έχω ξαναπεί με τις 2 τελευταίες αναβαθμίσεις στα συγκεκριμένα bluetooth, νιώθω πως έχουν χάσει από την ακύρωση θορύβου(όταν είσαι σε χώρο με θόρυβο, περνάει περισσότερο τώρα στο συνομιλητή σου απότι σε παλαιότερες εκδόσεις) και ίσως έχει χειροτερέψει η ακύρωση θορύβου σε εμένα όταν πχ ακούω μουσική χωρίς να είμαι τόσο σίγουρος γι αυτό..
    0 points
  18. στο mibox δεν μου λειτούργησε, δεν ξέρω γιατί, σε αρκετούς έχω διαβάσει ότι συμβαίνει, αλλά έτσι τουλάχιστον μου δούλεψε στο κινητό οπότε μετά cast σε tv μέσω mibox
    0 points
  19. Γενικά το τσιπάκι για ναυαρχίδα τέλος του 2021 είναι απογοήτευση,και η ψαλίδα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο σε λίγους μήνες με τα νέα τσιπάκια από QC/Samsung. Και τον 2ετών snap855 να έβαζαν πάνω ή τον περσινό 865,πάλι smooth θα ήταν τα νέα pixel. Για το φθηνότερο pixel6 δεν πειράζει τόσο,άλλα για το αισθητά ακριβότερο pixel6pro δεν είναι ότι το καλύτερο,κυρίως το 5G modem που έχει .
    0 points
  20. Τι θα χρειαστείτε: 1) Καρτοκινητό frog. Πώς θα το κάνετε: Βήμα 1: Από κινητό frog,στείλτε δωρεάν το μήνυμα frog [αριθμός κινητού] στο 1298. Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  21. Καποιοι παιρνουν iphone 13 και το σπανε για ενα βιντεο στο youtube..αλλοι τα παιρνουν και τα πουλανε. Και εμεις περιμενουμε...
    0 points
  22. το συγκεκριμένο καλώδιο είναι μόνο για μεταφορά δεδομένων από το προηγούμενο κινητό σου. Τα συνδέεις μεταξύ τους , και μεταφέρει τα παλιά δεδομένα στην νέα συσκευή.
    0 points
  23. Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός,από την στιγμή που δεν παραλαβαμε με το πρώτο γκρουπ και η τώρα διαθεσιμότητα είναι σχεδόν μηδέν, αυτό σημαίνει ότι θα αργήσουν. Δεν έχει καμία σημασία το πότε έκανες φίλε κου προπαραγγελια ή αν θα κάνεις παραγγελία τώρα. Συσκευές δεν υπάρχουν αρκετές αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να περιμένουμε. Απλά τα πράγματα.
    0 points
  24. Αυτούς στα ΕΛΤΑ γιατί τους ρωτάτε και χάνεται τον χρόνο σας. Αφού δεν μπορούν να ξέρουν που είναι το δέμα. Μου αρέσει ότι και καλά έψαξε και στο pc 😄
    0 points
  25. Το λοιπόν, την μουμπούνισα την παραγγελία.😁 Με έβλεπε φαίνεται η Fnac τόσες μέρες που έμπαινα κι έβγαινα στο καλάθι αγορών χωρίς αποτέλεσμα και σου λέει "ας του στείλουμε κανένα εκπτωτικό κουπόνι του φτωχού".😂 Έτσι πριν από λίγο έλαβα ένα κωδικό προσφοράς -€40 και μου βγήκε τελική τιμή με φόρο και μεταφορικά στα €640. Το πότε θα έρθει βέβαια είναι άλλη ιστορία, αλλά δε βιαζόμαστε.
    0 points
  26. Εχετε δει και το αυτονομο οχημα που ετοιμαζει; Να μας δωσει το app της καμερας για να μας γλυκανει!
    0 points
  27. Αν κρίνεις μέσα από το νήμα όλοι είναι ικανοποιημενοι από την συσκευή σε όλους τους τομείς. Αν η προτεραιότητα σου είναι το 15% της μπαταρίας μόνο κάνε κ μια ερώτηση στα παιδιά που έχουν το oneplus ή δες βιντεακια στο YouTube. Αλλιώς θα πρότεινα να διαλέξεις αυτό που κάνεις κέφι να κρατάς στο χέρι σου κ να το χαίρεσαι. (Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει η καλύτερη συσκευή, εκεί που υπερτερεί η μία χάνει η άλλη. )
    0 points
  28. Τον ΦΠΑ τον συλλέγει το eBay, οπότε ο πωλητής απλά αναγράφει τον αριθμό ioss πάνω στο δέμα.
    0 points
  29. Έχεις απόλυτο δίκιο όπως τα λες. Απλώς στην δικιά μου περίπτωση προέρχομαι από το Redmi Note 8 pro, έχω ακριβώς το ίδιο στήσιμο και στα 2 τηλέφωνα, κάνω τα ίδια πράγματα όπως και πριν με της ίδιες εφαρμογές και με το Samsung δεν έχω ούτε της μισές ώρες και έχουν ακριβώς την ίδια μπαταρία. Εκεί είναι η μεγάλη μου απογοήτευση σε σχέση με το παλιό μου τηλέφωνο.
    0 points
  30. Δική μου wallpaper, δικά μου εικονίδια.....
    0 points
  31. a few hours ago, when it was still October 25, the company has started rolling out the November security patch to Galaxy S21 Ultra units purchased in Germany. This is a new record, releasing such an update six days before the actual "security patch level" you'll have once you apply it - that will be November 1, 2021. https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s21_ultra_is_already_receiving_the_november_security_update-news-51577.php
    0 points
  32. Για εμένα το Α52s 5G αποτέλεσμα πραγματικά με έκπληξη αφού περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα κάποιος θα ζητήσει από ένα smartphone σε ένα ολοκληρωμένο και καλαίσθητο πακέτο. Με 8 GB Ram, 256GB αποθηκευτικό χώρο, 4πλη κάμερα, Snapdragon 778G και 5G δυνατότητες βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για το upper midrange της χρονιάς.
    0 points
  33. Ο πρώτος γάτος είναι κροπαρισμένος αρκετά. Η τρίτη φωτό είναι με night mode.
    0 points
  34. Και πως να γνωρίζουμε από τώρα ποιες συσκευές θα έχουν μείωση τιμής χωρίς να έχουμε φτάσει στη Black Friday; Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα… θα δούμε.
    0 points
  35. H Αρχιτεκτονική είναι κοινή σε ολα τα mobile Chip, ολοι της αρχιτεκτονική της ARM χρησιμοποιούν. Εγώ λέω οτι επειδή λέει Exynos δεν αναιρεί το γεγονός οτι τον έχει επιλέξει η Google με τα χαρακτηριστικά που την ενδιαφέρουν. Έχει διαφορετικά Clusters απο οτιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει (δεν υπάρχει άλλο SoC με 2 high powered cores φέτος στο Android) έχει βάλει Cores παλαιότερης γενιάς για το δεύτερο Cluster, έχει χρησιμοποιήσει παλαιότερο Modem, και έχει παρα πολλά περιφερειακά κομμάτια στο SoC για να τη βοηθήσουν να καταφέρει αυτό που έχει στόχο. Ακόμα και η GPU του, νομίζω οτι δεν έχει ξαναμπεί σε τηλέφωνο, Σε άλλα Benchmarks φαίνεται καλός, https://www.notebookcheck.net/Google-Pixel-6-series-Tensor-dominates-the-Exynos-2100-and-Snapdragon-888-in-real-world-GPU-benchmarks.574875.0.html Σε άλλα όχι. Το θέμα ειναι οτι δεν είναι φτιαγμένος για να είναι Powerhouse είναι ξεκάθαρο αυτό, είναι φτιαγμένος για να εξυπηρετήσει το σκοπό του. Αν πηγαίνει τα Pixel μπάλα, δε βλέπω το λόγο που θα πρέπει να είναι ταχύτερος απο τον SD 888 π.χ. Το Oneplus 9 στα Bechmarks για παράδειγμα θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτερο απο το Pixel 6. Όποιος είχε την "τύχη" να έχει Oneplus 9 να του ψήνει το χέρι, θα ξέρει οτι το Benchmark απο μόνο του δε λέει τίποτα. Εϊναι ιδιαίτερο SoC ο Tensor. Δεν πάει η Google να κάνει το κινητό πιο γρήγορο, γιατι ξέρει οτι δεν μπορεί, οπότε πάει να το κάνει πιο έξυπνο. Το αν θα τα καταφέρει με τον Tensor και δε θα έχει θέματα, είναι άλλη δουλειά.
    0 points
  36. Απλά βγαλτο από το κινητό πέτα τη sim και πάρε νέο νούμερο αν κάποιος σε ενοχλεί και δε θέλεις να σε ξαναπάρει. Στους 13 μήνες που δε θα βάλεις κάρτα απλά θα χαθεί.
    0 points
  37. Μια παλιότερη από το 2018 με Galaxy S7 stock. Τη δούλεψα αρκετά με snapseed για να την κάνω πιο σκούρα και να τη χρησιμοποιώ σαν wallpaper.
    0 points
  38. Εντάξει μας έπεισαν οι διπλοί λογαριασμοί. Δεν θα το αγοράσουμε. Θα πάρουμε Τσαομι που εχουν το αψεγάδιαστο ΜΙΑΟΥΙ OS. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
    0 points
  39. Ήταν εύκολο;
    0 points
  40. Φυσικά. Και να συμπληρώσω… αν κάποιος βάλει στη συσκευή του την κάμερα του Pixel 6, ας μην αυταπατάται ότι θα έχει και το ίδιο φωτογραφικό αποτέλεσμα.
    0 points
  41. Dune: Part One (2021) https://www.imdb.com/title/tt1160419/ Ταινία φαντασίας. Έπειτα από καιρό, επιτέλους, ένα νέο έπος γεννιέται! Ένα εξαιρετικό αριστούργημα, με άψογη σκηνοθεσία και σκηνογραφία, μοναδικά πλάνα σε συνδυασμό με επιβλητική μουσική και σοβαρές ερμηνείες. Μια άριστη μεταφορά της ιστορίας Dune, με απόλυτα ρεαλιστικά εφέ στη μεγάλη οθόνη. Όπως όμως έγινε και με ένα άλλο έπος, τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, έτσι και με το Dune, μία ταινία θα χωρίσει σε 2 ή 3 μέρη. Μια μοναδική ιστορία φαντασίας που για πρώτη φορά αποδόθηκε με τέτοιο τρόπο στη μεγάλη οθόνη! Αποτελεί ένα νέο MUST αλλά και ταινία αναφοράς για το συγκεκριμένο είδος. Όλοι θα περιμένουν πια με ανυπομονησία τη συνέχεια της ταινίας που εύχομαι να είναι στο ίδιο ή και ακόμη σε καλύτερο στυλ σε σχέση με το ξεκίνημα. Η αρχή ενός έπους! 8/10 από μένα. Σήμερα είδα και το Dune που μόλις έγραψα κριτική. Ίσως η κορυφαία ταινία φαντασίας της χρονιάς, είναι must για μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης και καλό ήχο home cinema, μόνο αρνητικό ότι όπως και ο άρχοντας των δακτυλιδιών και το Matrix είναι μια ιστορία που σπάει σε περισσότερες ταινίες. Οπότε περιμένουμε τη συνέχεια της ιστορίας.
    0 points
  42. Μετά από 3.5 χρόνια, χωρίς ιδιαίτερα παράπονα ήρθε η ώρα να αφήσω το oneplus 6 για το pixel 6 pro. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν
    0 points
  43. Δεν φταιει η ενημερωση ασφαλειας. Απο οτι βλεπω φταιει η εφαρμογη της winbank. Βαλε την σε πληρη αδρανεια. Επισης βαλε και το tapatalk. Γενικως πολυ σπανια ενημερωση θα προκαλεσει προβλημα. Συνηθως ειναι θεμα εφαρμογων. Κανε που και που επανεκκινηση και clear cache και βαλε και την εφαρμογη Good guardians -galaxy labs app booster και κανε βελτιστοποιηση μετα απο updates. Οσες εφαρμογες εχεις και δεν περιμενεις ειδοποιησεις καλο θα ηταν να μπουν σε πληρη αδρανεια. Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    0 points
  44. Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  45. Μιχαλη , σωστος οπως παντα 🙂 Αν και η Vodafone κανει φιλότιμες προσπαθειες με την υποδομη ( και το budget) που ηδη διαθετει , προσπαθώντας να αξιοποιησουν κυψελες και φασμα χωρις ομως να βγαινουν στο δρομο να μετρησουν αν εχει λογικη σε real world circumstances να βαζουν τετοιες παραμετρους. Φαντασου οτι ουτε με ακριβες συσκευες δεν βγαινει σωστα το flow στα handovers απο cell σε cell στο μισο Νομο Ηρακλειου Κρητης ( ακομα και στη Σαντορίνη ). Με απλα λογια, παίρνουν αποφασεις για configuration σε priorities και maximum values ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ για field tests και user experience. Και 4 το πρωι να περασει καποιος απο 17 συγκεκριμένες κεντρικες οδους 'ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ !!' σε Κρητη και Σαντορίνη ΠΑΝΤΑ ολες οι συσκευές ακολουθουν την 2600 μεχρι το uplink της συσκευης να νεκρωσει. Στο 5G ....ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !!!! Δεν μπαινει η συσκευη σε 5G με n1 αν δεν βρει καλες τιμες στα 2100 και ΑΝ δεν τυφλωθει η συσκευη με γειτονικα παλαια cells . ( n78 δεν υπαρχει ουτε για δειγμα απο Vodafone στην Κρητη). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ η Cosmote κραταει την n1 και n78 μεχρι και στη Θαλασσα aggressively διοτι ΞΕΡΕΙ πως ο νεος εξοπλισμος μπορει να το κανει σωστα. θα δειτε σημερα βιντεο στο αντίστοιχο νημα) 5G και 4G στα 2100 της Vodafone ειναι παντα πολλα dbm κατω. Προσπαθουν να κανουν τις συσκευες να διαλεγουν bands και cells με λαθος τροπο ΚΑΙ με αριθμους .....LAB TESTED ONLY 🙂
    0 points
  46. Πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι όντως αυτά τα mini reviews χρηστών μπορούν να βοηθήσουν πολύ τους υποψήφιους αγοραστές.
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+02:00
×
×
  • Create New...