Jump to content

Πίνακας αποτελεσμάτων

  1. ταξιδιωτης22

    • Πόντοι

      2

    • Δημοσιεύσεις

      19.643


  2. doganos

    doganos

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      10.309


  3. leo06

    leo06

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      4.671


  4. nikosdoc

    nikosdoc

    Members


    • Πόντοι

      1

    • Δημοσιεύσεις

      729


Δημοφιλές περιεχόμενο

Showing content with the highest reputation on 11/09/2021 Σε όλες τις περιοχές

  1. Μπα...το πιο πιθανό είναι απλά να βάλουν κανένα δαχτυλικο αποτύπωμά under display και να νομίζουν πάλι οι υποστηρικτές της εταιρείας ότι η apple ανακάλυψε τον τροχό. Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    2 points
  2. @geotzia με πρόλαβες οποίος δεν εχει δοκιμάσει το FNG δεν ξέρει τι χάνει Sent from my U65GT using Tapatalk
    1 point
  3. Λογικά θα κυκλοφορήσει με Android 11 και όχι 12,και άρα στην πράξη θα είναι 2 οι μεγάλες οι ενημερώσεις. Κάτι σαν την Samsung με τα Galaxy Note πέρυσι.
    1 point
  4. Το έχουν καταργήσει. Εγώ που το είχα κάνει πριν χρόνια ισχύει ακόμα. Αλλά για νέους χρήστες και όσοι δεν είχαν κάποιο ενεργό συμβόλαιο πρέπει να μεταβούν στο premium ή στο metal plan.
    1 point
  5. Εμένα μια χαρά δουλεύει πάντως ο ύπνος. Και μεσημέρι και βράδυ κτλ
    1 point
  6. Έχω κάνει αρκετές φορές μπάνιο σε πισίνα και βουτιές και δεν έπαθε τίποτα. Καθε 2-3 μηνες το σαπουνίζω για να ξεβρωμίζει το μεταλλικό μπρασελε που έχω βάλει. Όχι όμως καθημερινή επαφή με νερό. Και η λειτουργία για το νερό νομίζω ότι δεν ενισχύει την "αδιαβροχοποίηση", απλώς απενεργοποιεί την οθόνη αφής για να μην γίνονται τυχαία "αγγιγματα" από το νερό. Να σημειώσω ότι και στο δικό μου συνδυασμό (Samsung S9+ και Galaxy Watch3) μεταφέρεται και η φωνητική κλήση όταν το ρολόι είναι σε αναγνωρισμένο wifi και αποσυνδεδεμένο από το κινητό.
    1 point
  7. Seller's Shipping Method και παράδοση 4-10 μέρες από Τσεχία
    1 point
  8. Με έβγαζε θολές φωτογραφίες. Το καταλάβαμε όταν έκανα ζουμ. Είχα αγοράσει και μάρκας τέτοιο τζαμακι. Το έβγαλα αμέσως.
    1 point
  9. Το πήρα κ εγώ εχτές. Galaxy watch 4 44αρι Black. Έχω στην κατοχή μου και το active 2 , οπότε η σύγκριση θα γίνεται κατά βάση με αυτό. Το έχω συνδεδεμενο με s21 ultra αγγλικό Στα θετικα: -Εφαρμογές google με ότι συνεπάγεται αυτο(χάρτες, youtube music κτλ) -Πανεμορφο (υποκειμενικο) , μου αρέσει πολύ περισσότερο από το active 2 , το πλαίσιο του είναι κατάμαυρο ενώ του active 2 μπλέδιζε και η πινελιά με το κόκκινο περίγραμμα στο κουμπί όλα τα λεφτα(στα παλιότερα μοντέλα το είχαν μόνο τα lte), , φλατ οθόνη. -Καλύτερο μικροφωνο- μεγαφωνο -Νομιζω ότι έχει μεγαλύτερη φωτεινότητα, αλλά είμαι σίγουρος ότι o proximity sensor δουλευει πολύ καλύτερα -Πολύ πολύ καλύτερη απόκριση /γραφικά χωρίς όμως να είναι 100% τέλειο. Πιστεύω στα επόμενα update θα γίνει super. -Πολύ πολύ καλύτεροι αισθητηρες, αναγνωρίζουν τις ασκήσεις σχεδόν αμέσως αυτόματα. -Το wifi και το nfc ειναι πλήρως αυτματοποιημενα πλέον και δεν μένουν ανοιχτά όταν δεν τα χρειάζεσαι. Το wifi υπήρχε σε αυτοματο αλλά εδώ λειτουργεί πιο ωραία. Το nfc μόλις πραγματοποιείς την πληρωμή και βγαίνεις από την εφαρμογή του spay κλεινει μόνο του. -Παρότι ελληνικό το ρολόι κατάφερα και σεταρα κανονικά το samsung pay με κάρτα curve -Πολύ καλύτερη συνεργασία με Galaxy buds pro και γενικότερα πιο δεμένο οικοσύστημα κινητο/ταμπλετ/ρολοι/ακουστικά/smarttag. Το smartthings δουλεύει υποδειγματικα Αρνητικα: -Μπαταρία δεν νομίζω να βγάζει 2η μέρα, όπως μου έβγαζε το active 2 (φορτιζα αργά το βράδυ της 2ης με 15% υπολοιπο) , βέβαια το σκαλισα πολύ σήμερα, ειδωμεν. -Η υλοποίηση του tizen για τα smartwatch ήταν εμφανώς καλύτερη από του wear os. Γενικά βλέπω ότι η google προσπαθεί να στριμώξει ένα android os στο wear os . Με τις προσθήκες της samsung ,σαφώς είναι καλύτερη η κατάσταση, αλλά υπάρχουν ακόμα inconsistencies στο software. -Το google gboard δεν έχει φωνητικη υπαγόρευση ελληνικών (wtf..) και από τα πιο σημαντικά μειονεκτηματα για εμένα. Στο active 2 εκανα την δουλειά μου με 3rd party πληκτρολογιο αλλα εδω δεν.. ακομα. - Φτωχό store αλλά υπάρχει viber πχ γία οσους ενδιαφέρονται, από την άλλη δεν υπάρχει whats up( πλεον με την είσοδο της samsung αναμένω καλύτερα πράγματα, ειδωμεν). -Τα gestures για απάντηση/ απόρριψη κλήσης θέλουν δουλίτσα ακομα Αυτά προς το παρών, θα επανέλθω σε μερικές μερες αν αξίζει η αγορά του . Τείνω προς το οτι αξίζει(ειδικά άμα δεν έχεις κάποιο προηγούμενο μοντέλο της samsung καθώς αφηνει κάθε τι που δεν λέγεται apple watch χιλιόμετρα πίσω, (χιλιόμετρα ομως), χωρίς να μιλάμε για την τέλεια υλοποίηση, προς το παρόν τουλάχιστον.
    1 point
  10. Πολλές είναι οι αγορές εκτός Κίνας όπου πωλούνται ελεύθερα τα τηλέφωνα της Xiaomi. Ωστόσο, αυτό αποτελεί ένα μικρό πρόβλημα σε κάποιες τοποθεσίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι η τρίτη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο. Τι κάνετε λοιπόν αν θέλετε μια συσκευή Xiaomi αλλά δεν ζείτε σε μια υποστηριζόμενη χώρα; Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να προμηθευτούν ένα τηλέφωνο Xiaomi αγοράζοντας το από μια άλλη χώρα και το χρησιμοποιούν στην δική τους. Ωστόσο, αυτό δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Για χρόνια, η Xiaomi έκανε πως δεν βλέπει το όλο ζήτημα, παρόλο που το απαγορεύει ρητά και το αναφέρει στους Όρους και Προϋποθέσεις της. Ωστόσο, τώρα εταιρεία η αλλάζει στάση. Οι χρήστες στην Κούβα, στο Ιράν, στη Συρία, στη Βόρεια Κορέα, στο Σουδάν και στην περιοχή της Κριμαίας αναφέρουν ότι τα τηλέφωνά τους απενεργοποιούνται εξ’ αποστάσεως από την Xiaomi και λαμβάνουν το εξής μήνυμα: Η πολιτική της Xiaomi δεν επιτρέπει την πώληση ή την παροχή του προϊόντος στην περιοχή στην οποία επιχειρήσατε να το ενεργοποιήσετε. Επικοινωνήστε απευθείας με τους εμπόρους λιανικής πώλησης για πρόσθετες πληροφορίες. Δεν είναι σαφές γιατί η Xiaomi υιοθετεί αυτή τη στάση τώρα αν και παρέβλεπε το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο καιρό. Ανεξάρτητα από αυτό, εάν ζείτε σε μία από τις “πληγείσες” περιοχές, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια custom ROM ώστε να μην επηρεαστείτε από αυτήν τη νέα εφαρμογή πολιτικής. [via] back to the Article
    0 points
  11. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες με το τι περιλαμβάνει η υποσημείωση της ανακοίνωσης. Προσπάθησε να καταλάβεις πρώτα τι διαβάζεις πριν τρέξεις να γράψεις.
    0 points
  12. Δεν έχει δόνηση ούτε στο ξυπνητήρι?Στις ρυθμίσεις του ρολογιού είναι σίγουρα ανοιχτή η δόνηση? Αλλιώς κάνε κάνα reset..
    0 points
  13. Σε περίπτωση που τα πράγματα δεν κυλήσουν όπως σχεδιάζει, η εταιρεία πρόσθεσε μια μικρή υποσημείωση στην ανακοίνωση, λέγοντας πως: "η διαθεσιμότητα αναβαθμίσεων Android και οι λειτουργίες θα διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή και από αγορά σε αγορά. Η διαθεσιμότητα των ενημερώσεων θα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό στη περιπλοκότητα της ενημέρωσης, τοπικούς κανονισμούς, την αγορά και άλλους". Γελάει ο κόσμος 🤣🤣
    0 points
  14. ρε φιλε εισαι πολυ δυνατος. σε ευχαριστω πολυ
    0 points
  15. Ήσουν με το τρίποδο το κινητό και στο χέρι φωτογραφική την ώρα που έβγαινε από το λιμάνι με όπισθεν; Άκυρο η δίκη σου φωτό είναι χωρίς σύννεφα χαχαχα Sent from my iPhone using Tapatalk
    0 points
  16. μια γειτονια ειμαστε ολοι !!!!!! ηταν μεσα στο λιμανι κ το celebrity apex , ακομα πιο κτηνος !!!!!
    0 points
  17. Εδώ και λίγες μέρες την λέω πόσο όμορφη είναι 😉😉 😁😁
    0 points
  18. Το όλο θέμα είναι το χρήμα, θα μπορούσαν να φτιάξουν ένα φάρμακο Αλλά η διαφορά είναι ότι το φάρμακο το παίρνουν οι άρρωστοι ενώ το εμβόλιο το κάνουν όλοι και μάλιστα με το ζόρι Οπότε μιλάμε για δισεκατομμύρια στα ταμεία της φαρμακοβιομηχανίας, η οποία με την σειρά της συνεισφέρει στην πολιτική καμπάνια των κομμάτων Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος Sent from my Power 3 using Tapatalk
    0 points
  19. Δεν αλλαξαν απλα ενα theme αλλα ολοκληρη πλατφορμα και μπορει η νεα πλατφορμα να εχει κατι διαφορετικο (πχ certifacates) και το mail σου να τα βλεπει σαν κακοβουλα και να τα blockαρει. Πρεπει να κανουμε κι εμεις καποιες δοκιμες ωστε να τους βοησουμε να βρουν τους λογους των προβληματων και να τα διορθωσουν, δεν ειναι εταιρεια να εχει ολοκληρο τμημα για καθε τι.
    0 points
  20. Η Wind δε μπορεί να συγκριθεί με την Cosmote και όσο έχω καλές τιμές στη Cosmote δε την αλλάζω. Ας είναι και ένα 10-20€ στο σύνολο πιο ακριβό. Τα αξίζει. Sent from my SM-G988B using Tapatalk
    0 points
  21. Γράψε κι άλλα εσύ, να μας βάλεις σε μπελάδες με την γυναίκα
    0 points
  22. Το gamepad που αναφερει πιο πανω ο @makis1024 ειναι ενα απο αυτα που νομιζω οτι ... ''κανουν'' ! Και γενικα η συγκεκριμενη μαρκα ειναι μια απο τις πιο καλες στην ... πιατσα !
    0 points
  23. @kekδεν φαίνονται.Κατι έκανες λάθος μάλλον..
    0 points
  24. Θα ξαναπάω εντός των ημερών και θα σου στείλω. Πάντως, και Κομοτηνή χάλι είναι η Cosmote. Εντάξει Κομοτηνή δε λένε κάτι και οι άλλες ιδιαίτερο (τα πάνε καλύτερα σε αρκετά σημεία) αλλά όπως και να έχει θέλει πολύ δουλεία σε αυτήν την γεωγραφική περιοχη.
    0 points
  25. Πάντως για μένα ο συνδιασμος πλέον είναι COSMOTE - WIND. Δεν χρειάστηκα βέβαια δευτερη καρτα , αφου η cote με εβγαλε ασπροπροσωπο εκτος απο την λεπτοκαρεια που εκει ισως η wind να βοηθουσε την κατασταση. Δεν εχω ερθει θρακη εδω και αρκετα χρονια. (Αν εισαι ακομα Ξναθη κατεβασε αν θελεις και μπορεις το cellmapper ετσι ωστε να δουμε τι παιζει στην περιοχη απο καλυψη και κεραιες)
    0 points
  26. Για τον ύπνο απο οσο εχω καταλάβει 2 χρόνια τωρα με το app της samsung ασχέτως υλοποίησης κ μοντέλου -Γράφει μόνο βραδινό ύπνο, αν πέσεις μεσημεράκι η κουλες ωρες δε καταλαβαίνει τπτ ( το χω παράπονο) -Αν δειτε οπως κ στη φωτο του ανθρώπου έχει βαθύ υπνο 12 λεπτα πράγμα που το θεωρω χλομό.. εμενα πχ βγάζει 2 λεπτα η κ καθόλου αρκετες φορές (τοσο χαλια κοιμάμαι 2 έτη τωρα?). -Εαν δε φορας το ρολόι σωστά στο καρπο οχι σφιχτα οχι χαλαρα δε θα γράψει η ακομα κ αν γράψει θα νε οτι νανε. Σωστό τροπο που το φορας δείχνει οταν σας παίρνει πίεση Για το gkeyb pro έστειλα μαιλ κ ρωταω αν εχει σκέψεις να το υποστηρίξει κ στο wear os με speech recognition στα ελληνικά. Προτείνω να κάνετε κάτι παρόμοιο μήπως το δει πιο σοβαρά κ υλοποιηθεί info@mobiteka.pl Sent from my SM-N986B using Tapatalk
    0 points
  27. Χανιά αν κατάλαβα από τα γραφόμενα του. Τα δίκτυα υποφέρουν ανάλογα τις περιοχές. Πχ στην βόρεια Ελλάδα η Vodafone είναι τρίτη στα περισσότερα σημεία από ότι λένε και παιδιά εδώ μέσα. Για Αττική ναι υπάρχουν πολύ προβληματικά σημεία ακόμα και στο κέντρο στην Αθήνα. Παρομοίως για την cosmote που είναι πίτα στα βόρεια με ξεφτίλα ταχύτητες πχ σταυρό και Θράκη που πήγα. Η Wind βόρεια τα πάει καλά αλλά νότια πχ πέραμα και άλλες περιοχές είναι για πολύ ξύλο. Αν ταξιδεύεις και θέλεις πολλά δεδομένα για την δουλειά σου η λύση είναι να έχεις δύο νούμερα για να είναι καλυμμένος. Τώρα θα μου πεις το κόστος εκτοξεύεται αν μεταφραστούν σε απεριόριστα συμβόλαια δεδομένων αλλά αν είσαι ψηφιακός νομάς και στηρίζεσαι στο internet δεν υπάρχει άλλη λύση.
    0 points
  28. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με άλλους κατασκευαστές, αλλά στο παρελθόν με την htc, lg, samsung δεν βγήκε χαμένη η Google με τις τότε nexus συσκευές, απλώς χρησιμοποίησε την εμπειρία των υπολοίπων και είναι τα θεμιτά αποτελέσματα. Πλέον, έχει ανοιχτά αρκετά μέτωπα και δεν μπορεί να ασχοληθεί και με το κομμάτι των smartphones, της αρκεί απλώς να έχει μια παρουσία και μόνο αυτό.
    0 points
  29. εύχομαι να έχω βγάλει τον σωστό ιστό... πάντως οι ταχύτητες της cosmote έχουν πέσει κατακόρυφα. στο ίδιο ακριβώς σημείο που τράβηξα την φωτογραφία, τον Γενάρη σε δοκιμή έπιανα με 4g 330 (https://www.speedtest.net/result/i/4417559165) σήμερα μετά βίας πιάνει 50-60.
    0 points
  30. Ειδες μηπως το προβλημα σου ειναι στο email;
    0 points
  31. το θέμα δεν είναι αν κολαμε η μεταδίδουμε αλλά κατά πόσο αποτελεσματικο είναι το εμβόλιο αν δηλ θα το περνάμε ανώδυνα η θα έχουμε επώδυνες και μη αναστρέψιμες βλαβες,άρα ναι και στην επαναληπτηκοτητα όπως γίνεται και στην γρίπη,προσωπικά μόλις την ανακοινώσουν θα πάω να κάνω και την τρίτη δόση Pfizer όσο για τους αρνητές μακρυά μου και αγαπημένα,τους έχω γραμμένους κανονικά όσο κοντά μου και να είναι τους απομακρύνω .....άλλωστε το εμβόλιο είναι προστασία όχι πρόληψη δεν σου εξασφαλίζει κάνεις οτΙ δεν θα νοσήσεις αλλά έχεις έτοιμα αντισώματα σε περίπτωση νόσησης που είναι και το σημαντικότερο
    0 points
  32. 0 points
  33. Έξω από το Ηρώδειο :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    0 points
  34. Εάν μελλοντικά ενδιαφερθεί πραγματικά η Google να έχει ένα σημαντικό ποσοστό εσόδων ετησίως από την πώληση smartphones, τότε σίγουρα θα πρέπει να απευθυνθεί σε παλιούς της συνεργάτες όπως π.χ Samsung να αναλάβουν την κατασκευή των τηλεφώνων της, υπάρχει πιο καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί ειλικρινά να βελτιώσεις τα Pixel σε θέματα που αφορούν το hardware.
    0 points
  35. Και το Xiaomi Mi 9 παραμένει καλή επιλογή και μπορεί να το βρει κάποιος μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.
    0 points
  36. Ακόμη μία σημερινή, photograpgy pro, auto, απείραχτη. Κινητό ακουμπισμένο σε καρέκλα. Τα φωτα είναι από ένα stage και το αναψυκτήριο στην Αρετσού (Καλαμαριά)
    0 points
  37. Παιδια, οι πληρωμές με nfc απο το ρολοι είναι ανεξάρτητες απο το κινητό και δεν θελει ίντερνετ. Δειτε το σαν αντίγραφο της φυσικής σας κάρτας που χει τσιπάκι. Παίζει αυτόνομα φτάνει να χετε μπαταρία στο ρολόι. Η πληρωμη θα γίνει κανονικά στο ταμειο. Sent from my SM-N986B using Tapatalk
    0 points
  38. Όχι 10 δίνει και στην Platinum. Εβαλα σήμερα σε ΒΡ
    0 points
  39. οι παραπανω ειναι με το xz1 μου , εχουν δεχθει crop , ειδικα η κατω αρκετα μεγαλο , ανω του 50% πεταχθηκε , για αυτο κ ειναι insta για smartphone εικονες . αυτη ειναι απο ενα s21u φιλου , τραβηγμενη στα 108mp κ ειναι περιπου το 30-40% της αρχικης εικονας , σε καλο φως η δυναμικη που σου δινει αυτος ο αισθητηρας ειναι παρα πολυ μεγαλη , σε μια γενικη ομορφη εικονα μπορεις κυριολεκτικα να βγαλεις ενα σωρο καδρα , κοβοντας οπου θες κ οσο πολυ θες .
    0 points
  40. Η εταιρεία αυτή υπάρχει πολλά χρόνια και είναι αυτή που ξεκίνησε τα φοιτητικά της γουίντ και πολλά άλλα πακέτα κινητής. Ούτε πρόκειται να κλείσει ούτε πρόκειται να σταματήσουν οι προσφορές από την κοσμοτε. Αρκετό καιρό δουλεύουν οι μετανάστες αυτό το πακέτο. Τώρα σας δίνουν τα φτηνότερα πακέτα στην χώρα και κάνετε ερωτήσεις που δεν χρειάζονται. Η θέλετε απεριόριστα ή όχι.
    0 points
  41. Ευτυχώς που υπάρχει και το αγαπημένο more ... Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
    0 points
  42. Είπαμε για να ανάβει το σηματάκι 5G στο κινητό. Τίποτα άλλο.
    0 points
  43. τελικα δεν υπαρχει σωτηρια!χτες περπατησαμε 1 χλμ γυρω απο το ηρωδειο αλλα και μεσα σε αυτο το σημα ηταν κατα 90% EDGE!!!θελουν και 5g τρομαρα τους!!!ειμαι στην εταιρεια απο τον 1ο μηνα λειτουργιας της το 1993 και παντα το σημα ηταν χαλια!!!ακομα να το καταλαβουν.εχε χαρη που εχω ολες τις γραμμες της οικογενειας και σταθερα στην wind και βαριςμαι να αλλαζω γιατι εχουν και καλα προγραμματα στην κινητη! αλλα ειναι απαραδεκτο!δεν λειτουργουσαν οι google maps καπου που χρειαστηκε που χαθηκαμε σε κατι στενα!
    0 points
  44. Η κυβερνηση,επικοινωνιακα εχει χειριστει πολυ λαθος το θεμα των εμβολιασμων.Εστιαζουν μονο στο να τιμωρησουν τους ανεμβολιαστους και οχι στο να δωσουν προνομια στους εμβολιασμενους.Μονο με βουρδουλα δεν πειθεται ο κοσμος,απο αντιδραση και μονο πολλοι επιλεγουν να μην εμβολιαστουν.Που ειναι τα υποτιθεμενα προνομια των εμβολιασμενων οταν σου λενε οτι και μετα το εμβολιο θα πρεπει να κανεις οτι εκανες και πριν και οταν πληθαινουν οι φωνες οτι υπαρχει ακομη ορατη πιθανοτητα να ξανακλειστουμε ΟΛΟΙ μεσα τον χειμωνα,ακομα και οι εμβολιασμενοι?Ακομη,οταν το μονο που ξερουν να κανουν τα τρομολαγνικα ΜΜΕ και οι επιστημονες-τηλεμαϊντανοι ειναι να παρουσιαζουν ζοφερες προβλεψεις και να δινουν την εντυπωση οτι τωρα τα πραγματα ειναι χειροτερα απ'οτι πριν το εμβολιο,αντι να δειξουν καποιο απτο παραδειγμα που να αποδεικνυει οτι το εμβολιο οντως προστατευει,σπερνουν αμφιβολιες και δισταγμους σχετικα με την αποτελεσματικοτητα των εμβολιων και εμμεσα τα δυσφημιζουν.Οταν ο μεσος μπερδεμενος ελληνας πολιτης βλεπει οτι πριν το εμβολιο (ΟΚΤ-ΝΟΕ 2020) ειχαμε το πολυ 3000 κρουσματα την ημερα και τωρα που υπαρχει το εμβολιο παρουσιαζουν 5000+ κρουσματα την ημερα και οταν παρουσιαζεται ενα απαιτουμενο ποσοστο εμβολιασμων για την υποτιθεμενη "ανοσια της αγελης" που συνεχως μετακινειται προς τα πανω(απο 60 % που ελεγαν πριν ξεκινησουν οι εμβολιασμοι,τωρα εχουν φτασει να λενε οτι απαιτειται 90 %) ,λογικο ειναι να αποκτησει την εντυπωση οτι τα εμβολια ειναι μια τρυπα στο νερο και οτι το περιβοητο "τειχος ανοσιας" που υποτιθεται οτι θα φερουν οι εμβολιασμοι ειναι κατι ουτοπικο που δεν προκειται ποτε να επιτευχθει.Αντι να τρομολαγνουν και να παρουσιαζουν μονο ξερους αριθμους νεων κρουσματων που ολοενα αυξανονται,θα μπορουσαν να δειχνουν καποιους αλλους δεικτες που αποδεικυνουν οτι τα εμβολια οντως δουλευουν,αλλα και θετικα παραδειγματα χωρων του εξωτερικου(π.χ. ΗΠΑ,Γερμανια,Αυστρια) που μετα απο αυξηση του ποσοστου εμβολιασμων τα πραγματα πηγαινουν εμφανως καλυτερα και οι πολιτες εχουν σχεδον παρει τις ζωες τους πισω.Το να προσπαθεις να προωθησεις τον εμβολιασμο μονο με απειλες τυπου "θα δειτε τι θα παθετε αν δεν εμβολιαστειτε",ειναι τελειως λαθος σε ολα τα επιπεδα.Ο σωστος τροπος ειναι να πεισεις τους πολιτες με επιχειρηματα και αποδειξεις οτι τα εμβολια οντως σωζουν ζωες και να δωσεις καποιες μικρες ανασες ελευθεριας ως επιβραβευση σε οσους εμβολιαστουν.
    0 points
  45. Περιμένω και το επόμενο λινκ από τις "Μανούλες του Facebook" για να σιγουρευτώ ότι έκανα μεγάλη βλακεία που εμβολιάστηκα. Δηλαδή έλεος κάποιες φορές, πραγματικά.
    0 points
  46. Παραλιακά στη Χώρα της Νάξου. Γενικά σε ολο το νησί πάνω κάτω τόσο παίζει.
    0 points
  47. Εγώ δεν ησυχάζω άμα περιμένω δέμα Ξυπνάω πάω περιμένω από έξω Κι αν δουλεύω παίρνω ρεπό
    0 points
This leaderboard is set to Athens/GMT+03:00
×
×
  • Create New...