Jump to content
You need to be logged in to see additionnal information and be able to contact the advertiser!
THIS ADVERT HAS EXPIRED!

Πωλείται iPhone 12 Pro Max, 6GB/512GB, 5G, χρώμα Pacific Blue

   (0 reviews)

Πωλείται iPhone 12 Pro Max, 6GB/512GB, 5G, χρώμα Pacific Blue

   (0 reviews)

1.020 €


  • Τιμή 1.020 €
0 Reviews
974 εμφανίσεις

Περιγραφή

Πωλείται το smartphone: 

iPhone 12 Pro Max, 6GB/512GB, 5G, χρώμα Pacific Blue, με την πλήρη εργοστασιακή του συσκευασία και με ένα χρόνο απομένουσα εγγύηση, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022

Το τηλέφωνο βρίσκεται εξωτερικά σε άψογη κατάσταση χωρίς το παραμικρό σημάδι χρήσης, είναι λειτουργικά άρτιο 100% και φυσικά δεν έχει χρειαστεί ποτέ επισκευή.

Η υγεία της μπαταρίας του είναι 99% λόγω εξαιρετικά προσεκτικών φορτίσεων/εκφορτίσεων.

Το τηλέφωνο είναι Ελληνικής Αντιπροσωπείας (εγγύηση 2 έτη). 

Η συσκευή είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία, αλλά και με τη λήψη και επεξεργασία βίντεο. Εκτός από τις Pro κάμερες που διαθέτει, τα 512GB επιτρέπουν στον τυχερό χρήστη να τραβάει άφοβα, είτε Apple ProRAW photos, είτε 4Κ@60fps videos, χωρίς να ανησυχεί για εξάντληση του διαθέσιμου χώρου ή να αναγκάζεται να πληρώνει κάθε μήνα συνδρομή για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου στο iCloud.

Μαζί δίνονται και 2 θήκες Spigen χρώματος μαύρου (Spigen Liquid Air, Spigen Rugged Armor). Το τηλέφωνο φοράει προστασία οθόνης Spigen GLAStR από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του.

Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένα, σε άψογη κατάσταση χωρίς το παραμικρό σημάδι χρήσης και δίνονται στην προνομιακή τιμή των 1020 euro.

Θα προτιμηθούν αγοραστές από Αθήνα - Ν. Αττικής. Ο έλεγχος συσκευής, χρημάτων και η εξόφληση θα γίνει χέρι με χέρι.

Τα προιόντα δεν αποστέλλoνται πέρα από τον Ν. Αττικής, εκτός και αν έχει προηγηθεί επιβεβαιωμένη κατάθεση του πλήρους ποσού πώλησης καθώς και του απαιτούμενου ποσού για τα μεταφορικά, σε λογαριασμό μου.

 

Athens - Greece



Επισκέπτης
This content is now closed to further comments.

Δεν υπάρχουν σχόλια.




×
×
  • Create New...