GadgetsNewsUncategorized

[Επίσημο]: Μια άλλη νέα αισθητική απέκτησαν τα Samsung Galaxy Buds3 και Buds3 Pro

0

Μην κάνετε το λάθος και τα αποκαλέσετε “stems” – η νέα σειρά Samsung Galaxy Buds3 έχει “blades”. Κάνοντας ένα απλό άγγιγμα στα άκρα των ακουστικών, ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής και εάν σύρετε το δάχτυλό σας πάνω και κάτω, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση. Τα νέα buds έρχονται επίσης σε επανασχεδιασμένες θήκες και διαθέτουν μια σειρά από χαρακτηριστικά AI.

Όλα είναι διαφορετικά επάνω στο νέο ζεύγος ακουστικών Samsung Galaxy Buds3 Pro, υπάρχουν ηχεία διπλής κατεύθυνσης με επίπεδα tweeter 6,1 mm και δυναμικά προγράμματα οδήγησης 10,5 mm, καθώς και διπλοί ενισχυτές. Ο κωδικοποιητής SSC έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει διπλάσιο ρυθμό δειγματοληψίας για βελτιωμένη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, στο μοντέλο Pro έχουμε ενεργή ακύρωση θορύβου, φυσικά και τα μικρόφωνα του παρακολουθούν συνεχώς το περιβάλλον με λειτουργίες όπως το Active Noise Control, το Siren Detect και το Voice Detect. Τα δύο τελευταία θα διοχετεύονται αυτόματα σε ήχο περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Επιπλέον, ένα μοντέλο μηχανικής εκμάθησης θα βοηθήσει με τον θόρυβο που προέρχεται από την άλλη άκρη κατά τη διάρκεια των κλήσεων – έχει εκπαιδευτεί να αναδημιουργεί μια φωνή με φυσικό ήχο, ακόμα κι αν ο ήχος προέρχεται από θορυβώδες περιβάλλον. Με τη λειτουργία Super-Wideband, τα Buds μπορούν να μεταδίδουν φωνή στα 16 kHz, διπλάσιο από αυτό που μπορούν να διαχειριστούν τα κανονικά μπουμπούκια Bluetooth.

Η όλη αισθητική εικόνα των Galaxy Buds3 Pro συμπληρώνεται με τα αποκλειστικά Blade Lights. Αυτή είναι μια ελαφριά απλώνεται έως την κάτω άκρη του κάθε bud. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Wearable για να προσαρμόσετε το στυλ φωτισμού.

Πιο προσιτή επιλογή αποτελούν τα Samsung Galaxy Buds3 με δυναμικά προγράμματα οδήγησης 1 κατεύθυνσης (11 mm), ενώ εξακολουθούν να προσφέρουν Adaptive ANC και Adaptive EQ για προσαρμογή του ήχου με βάση περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επίσης, έχουν ανοιχτό σχεδιασμό, ο οποίος είναι πιο άνετος για παρατεταμένη χρήση (αλλά ο σχεδιασμός τύπου καναλιού του Pro προσφέρει περισσότερη παθητική απομόνωση θορύβου).

Οι επανασχεδιασμένες θήκες έχουν διάφανο καπάκι και ίδια χωρητικότητα μπαταρίας, 515mAh. Ωστόσο, τα buds Pro έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 53 mAh σε κάθε bud και μπορούν να διαρκέσουν έως και 6 ώρες με ενεργοποιημένο το ANC και συνολικά 26 ώρες με τη βοήθεια της θήκης (ή έως και 7 ώρες/30 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC). Τα Buds3 έχουν μπαταρίες 48 mAh σε κάθε bud και υπόσχονται 5 ώρες συνεχούς ακρόασης και έως και 24 ώρες συνολικά με ενεργοποιημένο το ANC (ή 6 ώρες/30 ώρες με απενεργοποιημένο ANC).

Τόσο η απλή έκδοση όσο και το μοντέλο Pro, υποστηρίζουν λειτουργίες Galaxy AI, όπως η λειτουργία διερμηνέα – χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ακρόασης, μπορείτε να ακούσετε μια διάλεξη σε μια ξένη γλώσσα με το τηλέφωνο Galaxy και τα buds σας που παρέχουν μετάφραση στη μητρική σας γλώσσα.

Μάλιστα η Samsung χρησιμοποίησε υπολογιστική σχεδίαση και για τα δύο buds για να εξασφαλίσει καλύτερη και πιο άνετη εφαρμογή. Αυτή τη φορά, και τα δύο μοντέλα Buds3 έχουν την ίδια αντοχή στη σκόνη και στο νερό – IP57 (από IPX2 στο Buds2 και IPX7 στο Buds2 Pro).

Και επειδή η Samsung δείχνει ιδιαίτερα ευαίσθητη με ζητήματα περιβάλλοντος, η σειρά Buds3 αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας βιωσιμότητας της Samsung και διαθέτει ανακυκλωμένο πλαστικό από πεταμένα δίχτυα ψαρέματος και βαρέλια νερού.

Από σήμερα η νέα σειρά Buds3 θα είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες και θα πωλούνται κανονικά από τις 24 Ιουλίου. Διατίθενται σε δύο χρώματα: ασημί και λευκό.

Περνώντας στις τιμές, το Samsung Galaxy Buds3 Pro κοστίζει 250 $, ενώ το vanilla Galaxy Buds3 δεν υπερβαίνει τα 180 $. Για σύγκριση, αυτές οι τιμές είναι 30 $ υψηλότερες από τα μοντέλα Buds2.

[via]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like