MobilesNews

Τα HMD 110 και 105 είναι οι νέες συσκευές χαμηλού κόστους για την ινδική αγορά

0

Κάθε άλλο παρά διστακτική δείχνει να είναι η HMD Global όσον αφορά τα επόμενα βήματά της και προ ολίγων ωρών έδειξε τα ανανεωμένα της HMD 110 και HMD 105. Αυτές οι δύο συσκευές απευθύνονται σε όσους ψάχνουν κάτι φθηνό και βασικό για την επικοινωνία τους!

Το HMD 110 έρχεται με “εκπληκτική” χρωματική ντεγκραντέ πλάτη, κεραμική επίστρωση και μεταλλικό εσωτερικό πλαίσιο. Διαθέτει πιστοποίηση IP54 για αντοχή στη σκόνη και στα πιτσιλίσματα από νερό. Θα προσφέρεται σε πράσινο και μαύρο. Έχει διαστάσεις 115,5 x 49,5 x 14 mm και ζυγίζει 78 γρ.

Στο όλο πακέτο περιλαμβάνονται επίσης μια οθόνη QQVGA 2 ιντσών, πίσω κάμερα QVGA, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, θύρα USB Type-C και αφαιρούμενη μπαταρία 1.000 mAh που επιτρέπει διάρκεια αναμονής έως 18 ημέρες και χρόνο ομιλίας 14 ωρών. Το τηλέφωνο τρέχει RTOS και διαθέτει 4MB RAM, καθώς και 4MB εσωτερική μνήμης αποθήκευσης και υποστήριξη για κάρτες microSD έως 32GB. Αυτό είναι ένα τηλέφωνο 2G.

Το HMD 105 είναι βασικά το ίδιο τηλέφωνο αλλά χωρίς πίσω κάμερα. Έτσι, εδώ υπάρχει μια οθόνη 2″ QQVGA, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, θύρα USB-C και μπαταρία 1.000 mAh, ενώ διαθέτει επίσης ένα “μεγάλο, απτικό πληκτρολόγιο”, έναν φακό με δύο λυχνίες LED, “χώρο για 2.000 επαφές”. , ένα ραδιόφωνο FM και ένα MP3 player, το παιχνίδι Snake και μια “κομψή σειρά που εκτείνεται σε κάθε άκρη του τηλεφώνου”.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Καλώς ήλθατε {{inv_username}}

comments

  1. says:
    {{ getCommDate(item.date) }}

{{inv_error}}

Σύνδεση

You may also like